lauantaina, elokuuta 06, 2005

No Sex In The City

Naisten seksi/ihmissuhdebloggauksesta poimintoja:
Miksi se, että sattuu oleman nainen, oikeuttaa jotkut (mitään kulttuuriryhmiä tai ihonvärejä mainitsematta) miehet olettamaan, että on automaattisesti kaikkien omaisuutta, etenkin ensimmäisen vastaan kävelleen??
Seksuaalisen markkina-arvon omaaminen on suuri etu, jonka voi hyödyntää vaikkapa taloudellisesti. Tietenkin liian suuresta kysynnästä voi olla oma harminsa. Kaikkea ei voi kuitenkaan saada. Jos suuri seksuaalinen markkina-arvo on kuitenkin enemmänkin haitta, pukeudu säkkiinn ja lihota itseäsi 60 kiloa. Seksuaalinen häirintä vähenee.
Minulla on kahdenlaisia ystäviä: sellaisia, joiden miesystävän tai muun naimakaverin strategiset mitat tiedän sekä sellaisia, joiden en...Mieti nyt omalle kohdalle! Sehän on selvää että ympäri korvia tulisi, jos mies erehtyisi luonnehtimaan kavereilleen, että sen muijan kolossa olo on orpo kuin Matti Nykäsellä Calgaryn lentomäen alastulomontussa. Mutta olisiko yhtään parempi, jos koko se rasvainen äijäkööri, jota mies kutsuu kavereikseen, tietäisi että värkkisi on ainakin korttelin tiukin ja kostein ja himokkain, ja paitsi että se on myös hyvin trimmattu, se osaa kutakuinkin kaikki tottelevaisuuskoulun temput, ehkä kuolleeksi tekeytymistä lukuun ottamatta?
Onko se tosiaan yleistä, että naiset kertovat miestensä vehkeiden koosta toisilleen? Tilanne ei ollut mitenkään ainut laatuaan. Miestä pidetään yleisesti aktiivisempana osapuolena joka on aina valmis. Mutta mitäs jos tilanne ei ole niin? Aktiivinen ja aloitekykyinen nainen ilmeiseti ahdistaa miestä, vai?? Tai kertokaa miehet ihmeessä miksi seksi ei kiinnosta!!!
Miehiä on kahdenlaisia, seksistä kiinnostuneita ja ei-kiinnostuneita. Suurin osa on kiinnostuneita. Osoittaa erittäin huonoa parinvalintataitoa, jos onnistuu valitsemaan ei-kiinnostuneen. Nainen kykenee baarissa miehen voi vaihtaa minuuteissa kymmeniin erittäin seksistä kiinnostuneisiin miehiin.
Mutta entäs jos munassa on havaittavissa hillitöntä liikakasvua?? Tuleeko itku, ikävä äitiä, kiire kotiin, vai lähdetkö rohkeana kokeilemaan rajojasi? Allekirjoittanut valitsi viimeisen vaihtoehdon. Ja tulee muistamaan sen aina. Niin hyvässä kuin pahassakin...

Kun tunnet hänen jalkovälissä roikkuvan vähintäänkin uppotukin, toivot vielä että miehellä on vain paksut housut jalassa. Mutta totuus iskee kirjaimellisesti päin kasvoja kun riisut ne. Jumalauta! Mitä sille on tapahtunut?? Muna kohoaa edessäsi kuin Mannerheimin patsas ja yrität peittää hämmennyksesi. Hikikarpalot otsalla yrität keksiä lisäaikaa tilanteen tajuamiseen, ja päätät ottaa mieheltä poskeen. Mutta ei se niin vaan onnistukaan... ilman leukojen rusautusta. Päädyt vaan nuolemaan ja toivomaan kivutonta jatkoa...

Penetraation ensimmäiset kymmenen minuuttia menee synnytys-sali tunnelmissa. hu-hu-iih, hu-hu-iih. Hengitä nainen, hengitä!!! Rentoudu!
Juuri kun luulet sisäistäneesi kaiken, tulee uusi työntö ja saat nieleskellä kohtua alas kurkustasi...Eikö se koskaan lopu???? (enkä tarkoita tällä seksiä, vaan ihan itse munaa...)

Loppukevennykseksi täytyy mainita että munan koko oli sitten kuitenkin suoraan verrannollinen ison O:n laatuun.... ja määrään.
Miltä kyseinen teksti kuulostaisi, jos tilalle vaihdettaisiin mies ja pieni pillu?
Naiselle lisääntyneet kilot ovat pyhintä pyhää. Niistä ei saa kommentoida välitunnilla, ruokatunnilla eikä edes minun lepohuoneessani. Sillä ei ole MINKÄÄNLAISTA merkitystä oliko seurusteluviikkoja kassassa 2 tai seurusteluvuosia takana 78, mutta naisen lihomista ei jumankauta kommentoida. Miehen pitää sanoa kaikki päinvastaiset kommentit (miehet eivät kumminkaan ymmärrä mitä tällä tarkoitan) esim. "minusta sinä olet vain laihtunut!" ja "minusta sinä näytät vain niin hyvältä, en minä ainakaan ole mitään huomannut (vaikka kiloja olisi tullut 20 lisää)". Ettekö te miehet ymmärrä, kuinka loukkaavaa tuollainen on?!? Minun läskini ei kuulu sinulle tippaakaan.
Miksi miehille sitten iskostetaan päähän, että pitää olla rehellinen?

Ei kommentteja: