torstaina, heinäkuuta 28, 2005

Tarina vonkaamisesta (netistä löytynyt)
"Sain hiljattain ns. siviilipillua, eli raahasin baarista natsi-saksan aikaisen, hieman järeämpää kalustoa edustavan naisihmisen kotio kauniiseen Kontulaan. Kotona tein töitä 3 tuntia verbaalisesti, hyväillen, suudellen ja nuollen ennen kuin haarukka aukesi. Kaiken kukkuraksi ja suureksi järkytykseksi jouduin käyttämään kumia. Olen edelleen järkyttynyt.

Tulinpa laskeneeksi mitä tämä antiikkinen, passiivinen, flegmaattinen, epänaisellinen ja erittäin kaukana naisihanteesta oleva "laitto" tuli maksamaan.

-Irakilainen taksi baariin: 10eur
-Olutta ja viinaa itselle: 30eur
-Siideriä ja viinaa naiselle: 30eur
-Pikaruokaa kiskalta itselle: 6.50 eur
-Pikaruokaa kiskalta naiselle: 4.00 eur
-Turkkilainen (?) taksi kotiin: 15eur
-Tuntien vonkaaminen: priceless

Yhteensä: 95.50 eur

Hinta saattaa olla alakanttiin kun kaikkea ei onneksi edes muista. Pillua baariin lähdin hakemaan ja oheishumala oli itselle toissijainen juttu, jotenka piparin hintaan voi huoletta laskea mukaan myös omat juomat.

Huolestuttavan kallista on hankkia siviilipillua ja järkyttävä morkkis, kun samalla rahalla olisin voinut saada niin ikään kumilla pilattua seksiä kahdelta maksulliselta kaunottarelta, joiden yhteenlaskettu ikä ei yltäisi edes samalle kymmenluvulle 95 euron onnettomuuden kanssa. Lisähuomautuksena mainittakoon, ettei nainen suostunut ottamaan edes päähän - suihinottohan on, ainakin minulle, yksi seksin tärkeimmistä kulmakivistä. Missä on se kuuluisa maalaisjärki tässä hommassa?

Myöntää pitää, että siviilipillussa on toisinaan mukana metsästyksen makua, mutta tässä tapauksessa fiilis oli lähinnä sama kuin olisi ajanut autolla hirvikolarin - kaato joka tapauksessa...

Toivon myös muilta vastaavia ja silmiä avaavia hintavertailuja. Vai onko maksullinen piiras reippaan runkun lisäksi ainoa optio saada kräämit pellolle?"

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä minkälainen tyyppi sä oot, mut mä saan pillua ilmaseks. Muija kustantaa jopa ruoat ja juomat enkä mä edes vie sitä baariin.

Jep, on hyvännäkönen.