tiistaina, heinäkuuta 19, 2005

ATM:stä YTM:ksi

Ihmettelijä kirjoittaa kommenttiosastolla:
Olen hiukan huvittuneena seurannut tämän blogin ympärillä käytävää keskustelua siitä millainen ihminen on ATM ja millainen YTM. Vaikuttaa (omiin kokemuuksiini perustuen) loppujen lopuksi harvinaisen helpolta muuttua ATM:stä YTM:si.

1. Alkakaa käymään punttisalilla / ostakaa painot kotiin. Reilun puolen vuoden treenaaminen 1/2 tuntia kerrallaan neljänä viitenä päivänä viikossa muuttaa sen rimpuloimmankin jannun lihaksikkaammaksi. Sitten ei tarvitse hävetä huonoa kuntoaan.

2. Jos olette ylipainoisia, niin lisätkää oikea ruokavalio + lenkkeily yllä mainittuun.

3. Ostakaa uusia, hyvännäköisiä vaatteita.

4. Menkää sinne baariin viikonloppuna.

5. Keksikää jotain sanottavaa naisille.

Ei ole oikeasti kamalan vaikeata. Vaatii vain hiukan sinnikkyytä ja peräänantamattomuutta tuo treenaaminen.
Tuohan on aika melkoinen työmäärä, jos sen muuttaa työtunneiksi. Ja se, että keksii jotain sanomista naisille vaatii kommunikointikykyharjoittelua lahjakkuudesta riippuen paljon tai erittäin paljon. Itse joskus muinoin toteutin juuri tuollaisen ohjelman ja se nosti lopulta tasoni ATM:stä KTM:ksi. Ei tuolla ohjelmalla kyllä YTM:ksi helpolla pääse.

Vastaava ohjelma naiselle: Mene baariin ja odota, että joukko miehiä tulee iskemään ja valitse paras. Ei ole oikein tasa-arvoista, että miehen pitää seksiä saadakseen tehdä valtava työmäärä, kun naisen ei tarvitse tehdä mitään.

Ja kun mies on toteuttanut tuon ohjelman, minkä ihmettelijä esitti, niin mitä tapahtuu sitten. No, sitten mies pystyy iskemään baarista - jos hermot kestävät satoja pakkeja - niitä paksuimpia tyttöjä seksiä varten. Mihinkään "oman tasoisiin naisiin" ei edelleenkään ole mahdollisuuksia suuren treenauksenkaan jälkeen. Kyllä tuon ohjelman toteuttaminen kannattaa silti ja olenkin sitä suositellut itsekin ATM:lle, vaikka työ/tulos suhde onkin surkea. Mutta, ei miehille ole parempaakaan tarjolla.

Ei kommentteja: