tiistaina, toukokuuta 10, 2005

Feministit tasa-arvon asialla

Feministit rusikoivat Ruotsin missikisat lyttyyn: When Scandinavian swimwear firm Panos Emporio last year bought rights to the Miss Sweden contest from TV3, its intention was to elevate the status of the the contest. However, "harassment from feminist organizations" has forced the company to cancel the competition.

"Feminists forced me to cancel. I was surprised that, in a country as far developed and as liberated as Sweden, women?s rights movements receive so much attention in the media regarding an issue like this."


Onpas piristävää nähdä feministit kerrankin ajamassa tasa-arvon asiaa. Heidän perusviestinsä "me olemme rumia ja vittu, kenelläkään muullakaan ei ole oikeutta olla kaunis" edistää todellakin naisten välistä tasa-arvoa. Ja toimeen on näemmä ryhdytty tosissaan, kun on näköjään turvauduttu väkivaltailuonteisiin häirintäkampanjoihin. Näkisipä ATM:kin joskus tekemässä samanlaisia tasa-arvoprojekteja YTM:n pään menoksi. "Kun meillä ei ole naisia, niin vittu, ei ole teilläkään."

Oikein sydäntä riipaisee, kun hurjan uurastuksen jälkeen saa aikaiseksi syväluotaavia postauksia, niin lukijoita näyttääkin kiinnostavan lähinnä vain otsikon valinta (jonka luultavimmin suomensin suoraan jutusta juovuspäissäni kolmen sekunnin miettimisen jälkeen.)

Ei kommentteja: