lauantaina, tammikuuta 29, 2005

Kuvittelua prostituutiosta

Arawnin kommenttiosastolta poimittua:
Kuvitellaan tilanne, jossa pääosassa on vapaaehtoisesti prostituoidun ammatin valinnut, terve ihminen, joka tekee erikoisen ammatinvalintansa siksi, että ei tyydy kioskimyyjän ansiotasoon (joka riittää täyttämään perustarpeet). Hänen asiakkaakseen tulee henkilö, jolla on tietty erikoinen fetissi, josta kukaan muu maailmassa ei innostu. Fetissi ei ole millään muotoa vahingollinen, omituinen vain. Osapuolet sopivat maksusta ja fantasian toteuttamisesta keskenään, toteuttaen sen yhteisymmärryksessä ja kaikki turvallisuusnormit täyttäen.

Tämä on mielestäni se asetelma, jossa prostituutio on "tervehenkisimmillään", mikäli sallit tuollaista sanaa käytettävän. Se on toki jossain määrin utopia, mutta käytetään sitä ajatuskokeena.

Kysymys kuuluu: Jos saisit tietään jonkin toverisi olleen jompana kumpana osapuolena tällaisessa tilanteessa, tuntisitko vastenmielisyyttä? Kokisitko tilanteessa olleen jotain eettisesti kestämätöntä? Jos, niin mitä? Vaikuttaako osallistujien sukupuoli mielikuviisi? Entä se, kumpana osapuolena hän olisi?

Jos siis viitsit, haluaisin kuulla naisen käsityksen siitä, onko prostituutio "an sich" a) vastenmielistä tai b) eettisesti arveluttavaa, vai ovatko ongelmat jossain lieve-ilmiöissä.
Avionrikkoja puolestaan pitää kaikkia naisia prostituoituina (todisteiden kera):
Olen yöelämässä tarjonnut imarrellen naisille rahaa tyyliin 'tuollainen kaunotar olisi tietysti paljon enemmän kuin sadan euron arvoinen, mutta kun sen verran nyt on mukana niin..' ja hyvin, hyvin usein on tärpännyt. Rahaa ovat panoista ottaneet vastaan opiskelijat, yh't (onpas yllättävää), kotirouvat ja uranaiset. Ovatko kaikki naiset siis huoria tai tuntevatko he salaista kiinnostusta huoraamiseen?

Oman kokemuksen perusteella sanoisin KYLLÄ. Eräs nainen, jolle maksoin oikein yllytti 'käyttämään rajusti' itseään.

Ei kommentteja: