maanantaina, joulukuuta 13, 2004

Lukijat kirjoittavat

vk: Romantiikka voi olla helpompaa YTM:lle, joka voi oikeasti valita suuresta joukosta naisia ja ihastua johonkin. ATM:lle sensijaan tämä on vaikeampaa. Kun on peräjälkeen käynyt koettamassa sataa naista ja saanut pakit, voi olla vaikea uskotella itselleen että se sadasensimmäinen joka ei antanut pakkeja on oman ihastuksen kohde ja ainoa josta on kiinnostunut. YMT myöskin voi olla oma itsensä naisia etsiessään, ATM taas joutuu alistumaan vastenmieliseen baarielämään ja pilaamaan terveytensä vuosia kestävällä ryyppäämisellä ja tämän seurauksena naisen näkee "työvoittona" eikä romantiikalle ole niinkään sijaa.

Miehen ei missään tilanteessa pidä tuoda naiselle julki että nainen on "edes joku", se 101. yritetty nainen jolta ei sitten tullutkaan pakkeja. Miehen pitää kertoa naiselle miksi mies valitsi juuri hänet koska hän oli niin erityinen vaikka se ei olekaan totta.

KTM: Tässä yhteydessä en malta olla mainitsematta mitä prof. Jukka Kemppinen kirjoitti kiusaamisesta Kanava-lehdessä. Luettuaan ison tukun suurmiesten elämänkertoja, hän kommentoi jotain tähän tyyliin:
"Miksi työpaikkakiusaamisella on niin huono maine, kun kerran Mannerheim, Kekkonen ja Paasikivi olivat kaikki tämän taidon suuria mestareita, ja ovat saavuttaneet sen avulla niin merkittäviä ja pysyviä asioita?"

QOD.

Noitapiiri.

Ei kommentteja: