tiistaina, marraskuuta 09, 2004

Jälkisiveys

Iltalehdessä Petro ihmettelee:
Luontoliiton Uudenmaanpiirin aluesihteerinä työskentelevälle Petrolle pitkän isyysloman pitäminen oli itsestäänselvyys, ja häntä hämmästyttää, että niin harvat miehet käyttävät mahdollisuutta hyväkseen.
Seuraavassa lauseessa hän kuitenkin sanoo:
- Vaimolle töihin lähteminen oli aluksi tiukka paikka, mutta onneksi hän tottui siihen nopeasti.
Elleissä naisten irtosuhteista:
- Miltä kuulostaisi, jos naisesi kuiskaisi:
"Olet minulle herra numero öbaut satakahdeksankymmentä, mutta uskon, että suhteemme on jotain ainutlaatuista ja suurta." Voi olla, että tulisi kiire löytää vaatteet...

- No se nyt riippuu todella paljon siitä miten se suhde on alkanut. Jos tällainen nainen olisi yrittänyt antaa itsestään "kiltin" kuvan ja pihdannut seksiä, käyttäytynyt kun puhdas pulmunen, ja sitten asia tulisi esille niin ei siinä paljon huvittaisi suhdetta jatkaa, tietenkään. Tulisi vaan sellainen olo että miksi minun piti odottaa seksin ihanuutta, ja miksi minun pitää kärsiä kiltistä tytöstä sängyssä, jos muut on saanu paljon parempaa ja helpommalla.

- Haluaisin kysyä näiltä puritaanimiehiltä ja kaikilta muiltakin yhtä asiaa: kuinka seuraavanlainen tositarina on mahdollinen, jos miehet eivät halua seksistä nauttivia, juhlivia ja aktiivisia naisia? Ystäväni on minua muutaman vuoden nuorempi. Hän on keskinkertaisen näköinen, hieman pyöreä, iloinen ja avoin. Viimeisen parin kuukauden ajalla ystävälläni on ollut laskujeni mukaan (en varmaan tiedä ihan jokaista) yli 25 miestä ja jokaisen kanssa hän on mennyt sänkyyn. Silti ystävälleni riittää aina ottajia. On miehiä, jotka ihastuvat häneen tulisesti ja jotka haluavat seurustella hänen kanssaan. Jopa minulta on tultu kyselemään kaverini numeroa tai muuta tietoa. Koskaan kukaan ei ole haukkunut häntä huoraksi eikä katsonut pahasti.
Osaako joku lukijoista vastata tuohon viimeisen tarinan kysymykseen? Kenties joku naisista? (ihan vain tarkistaakseni, onko naislukijoiden keskuudessa tapahtunut kehitystä).

Tuosta kakkostarinasta kommentoisin, että on tosiaan olemassa ns. "tilannesiveitä" tai "jälkisiveitä" naisia, mikä tietenkin ottaa miehiä pannuun aika lailla. Tilannesiveät naiset saattavat sanoa, "että onhan mulla noita yhdenyön juttuja ollut vaikka kuinka, mutta koska ajattelen, että tästä voi tulla jotain, niin en viitsi tässä suhteessa aloittaa seksiä kovin äkkiä." Ihan tosi. Sitten on niitä jälkisiveitä, jotka kyllä lähtevät heti baarista paneskelemaan, mutta jotka sitten yön jälkeen huomaavat, että tässähän jutussahan olisi seurustelun aineksia ja seksi loppuu toistaiseksi siihen. Pienenä vinkkinä naisille, että tilanne- tai jälkisiveys on yksinkertaisesti liian myöhäistä.

Toveri kommentoi kiltteyskeskusteluamme.

Miesten ja naisten vaatimuksia deittikumppaneille.

Lasikatto ei ole naisten työhuolista päällimmäisiä:
When asked what causes them the most stress in the office, the majority of the 2,000 members surveyed by the Downtown Women?s Club (DWC) -- a business networking organization for women -- ranked ?too much work? well above the ?glass ceiling.? Members ranked their stress as follows:

1. Working too many hours
2. Chasing clients
3. Office politics
4. Management headaches
5. Isolation
6. Networking
7. Unchallenging work
8. Glass ceiling
9. Inability to find work
10. Lack of equal pay
11. Technology
Kolmi-nelikymppisten sinkkujen määrä miehissä ja naisissa:
Office of National Statistics figures show the number of single men in their thirties has reached record levels. Last year more than 1.65 million aged 30 to 39, out of a total population for the age range of 3.9 million, were classed as single, up more than 50,000 on the previous year. In contrast, there were just 1.27m single thirtysomething women.
Veistostaidetta.

Ei kommentteja: