tiistaina, lokakuuta 12, 2004

Tarinoita ja statistiikkaa

Cityn deittinettikeskustelusta poimittua. Aluksi naisen saama deitti-ilmovastauksen aloitus: "Älähän vaippapömppöpylly lyllerrä karkuun!" Sitten tarina:
Pari vuotta sitten eräs tytteli antoi ekassa tai toisessa viestissään jo puhelinnumeronsa paljoa itsestään kertoilematta. Noh, soitin hälle ja keskustelu meni suunnilleen yksinkertaistettuna näin:

-Hei, täällä ***.
-"Hei"
-Ajattelinpas heti soitella kun numerosi kerran annoit
-"Niin"
-Noh, öööh, mitäs teet nyt / tänään?
-"Enpä mitään"
-No kerros nyt jotain?
-"Empä tiiä"
-Olisikohan tuo sitten viksuinta lopettaa puhelu, jos ei kiinnosta jutella?
-"NO VÄHÄNKÖ OOT OUTO! EN MÄ EDES TUNNE SUA, MITEN MÄ VOISIN JUTELLA SULLE!" "VÄHÄNKÖ OOT TOSI OUTO!!" "Nähäänkö tänään tossa Ärrällä?" (?!)
-Juu, jos ei nähtäis kuitenkaan.

Seuraavana päivänä laitoin mailin tyyliin, että kiitos mielenkiintoisesta puhelusta ja hyvää jatkoa. Hän vastasi suunnilleen, jotta "SAATANA JÄTÄ MUT RAUHAAN HOMO, MÄ LÖYSIN TÄNÄÄN IHANAN POIKAYSTÄVÄN JA RAKASTAN SITÄ"
Toinen tarina:
Mun hassuin deitti.net-kokemukseni oli n. 3 vuotta sitten, kun vastasin johonkin ilmoitukseen. Vastauksena tuli pari riviä, tyyliin että "ihan ok, soita mulle" ja numero. No, soitin sitten ja muija sanoi olevansa kotimatkalla, että sopisko soittaa puolentunnin päästä, kun tämä ehtii himaan. Ihmettelin hieman, että eikö neiti osaa puhua puhelimessa muualla kuin kotonaan..

No, syy selvisi kun soitin uudestaan, nyt tämä oli himassa ja selvästi hänellä oli joku vihko/excel taulukko täynnä kysymyksiä, joihin hän halusi vastauksen. Tyyliin "Paljonko tienaat", "kuinka atiivisesti käyt punttisalilla", "mikä on isoin lihaksesi", "ketä elokuvanäyttelijää muistutat eniten" ym. napakymppipaskaa. Lopuksi oli vielä essee, eli sana oli vapaa: "Haluatko vielä kertoa itsestäsi jotain". Itsestään suostui kertomaan tasan sen, että oli siivooja ja piti mulle parin minuutin luennon pesuaineista ja siivousalan loistavista etenemismahdollisuuksista.
Keskustelu Cityssä siitä, kannattaako vanha ja jo hiukan tylsäksi käynyt kumppani jättää ja lähteä kokeilemaan uusia kalavesiä.

Miessakin sivulta löytyy Jyrki Tarkkosen teksti:
Tasa-arvo on maassamme mennyt täysin raiteiltaan ja koko käsite tarkoittaakin nykyisin yksinomaan lisäetujen ajamista naisille. Tällaiselle linjalle on synnyttävä jonkinlainen vastavoima.

Lasilattia sen sijaan on konkreettinen naisia suosiva elementti yhteiskunnassamme. Naisen elämä on keskimäärin suojatumpaa ja tasaisempaa kuin miehen elämä. Yhteiskuntamme huippu ja pohjasakka on pitkälti miesten maailmaa. Mies saattaa pudota huipulta hämmästyttävällä nopeudella katuojaan. Miksi yhteiskunnan syrjäytettyyn osaan ei kaivata sukupuolikiintiöitä? Naisia varten on vaikka mitä tukiverkostoja, eikä naiselle ole alun alkaen asetettu sellaista menestymisen vaatimusta kuin miehelle. Ihmetystä herättää muun muassa se, että asunnoton nainen ohittaa kunnan asuntojonossa asunnottoman miehen.

Miehet käyvät armeijan ja menettävät keskipalkan mukaan noin 30 000 euroa. Miehet kuolevat 7-10 vuotta aikaisemmin, heiltä jää tältä ajalta eläkkeet saamatta, jotka naiset kuitenkin saavat. Eläkkeen ollessa noin 1500 euroa kuukaudessa puhutaan noin 150 000 euron summasta. Keskimääräisen 40 työssäolovuoden aikana miesten palkkaero naisiin nähden on 40 x 500 euro, eli 20 000 euroa. Naisten voitto armeijasta ja eläkkeestä on 180 000, eli naiset voittavat koko työuransa aikana 150-160 000 euroa.

Käsittääkseni yli 50 % perheväkivallasta on naisten tekemää. Naisten väkivallanteot ovat paljolti sellaisia, että ne eivät tilastoidu väkivallantekoina. Esimerkiksi mainitut vuosittaiset noin 500 naista aiheuttaa vastuuttomalla päihteiden käytöllä pysyvän aivovaurion syntymättömälle lapselleen. Yksikään näistä teoista ei tilastoidu perheväkivallaksi.

Muutama vuosi sitten Helsingin Sanomat julkaisi mielenkiintoisen suomalaistutkimuksen tuloksia: Ilman isää kasvaneet suomalaispojat syyllistyivät väkivaltarikoksiin kahdeksan kertaa todennäköisemmin kuin isän kanssa kasvaneet.

Selvityksen mukaan pelkästään naisille suunnattuun terveydenhuoltoon suunnataan verorahoja moninkertainen määrä miesten terveydenhuoltoon verrattuna. Tämä siitäkin huolimatta, että miehet sairastavat enemmän ja kuolevat nuorempina kuin naiset. Vai tässäkö yksi syy miksi miesten elinikä on 7 vuotta naisia alhaisempi keskimäärin?

Luin joskus suuresta Suomessa ilmestyvästä paikallislehdestä, että Suomessa yleensä nainen laittaa avioeron vireille ja yleisin syy on, että mies on 'liian kiltti!'

Mikä on siis suomalaisen naisjärjestön motiivi kieltää maksullisten seksipalvelujen osto. Voisiko motiivina olla se, että suomalaisilla tasa-arvonaisilla on ollut tapana kiristää miestään seksillä. Jos "vene" vuotaa jostain, niin kiristys ei tehoa. Näin siis lause: "jos et tiskaa, niin et saa menettää tehonsa."
Tässä muutamien päivien takaisessa kommenttiketjussa on 12 720 sanaa. Yhdessä Mikko Moilasen viestissä on 1090 sanaa. Etkö usko? Laske sitten itse uudelleen.

Ei kommentteja: