lauantaina, lokakuuta 23, 2004

Rikkaudesta on mahdoton tietää

Marita Hakala oikoo Iltalehdessä malleja koskevia myyttejä. Kuulostaa mielenkiintoiselta...mitähän hän mahtaa paljastaa?
7. Vain julkkismiehet uskaltavat yrittää iskeä mallin?

- Kansainvälisillä malleilla on pieni ongelma. He tienaavat hyvin ja ovat näyttäviä. Sellainen nainen ei ole helppo nakki miehen psyykelle. Tavalliset miehet yleensä uskaltavat vain tsekata, että tuossa tuo menee.

8. Malleille kelpaavat vain rikkaat miehet?

- Mistä kenenkään rikkauksista tietää.

14. Mallit ovat tyhmiä?

- Ehkä tyypillisin paikkaansa pitämätön klisee.
Aika valaisevaa. Mallit siis eivät edes kykene valitsemaan itselleen rikasta miestä, koska miehistä on mahdoton sanoa kuka heistä on rikas ja kuka köyhä. (Onkohan tämä vakavampi versio tuosta "taidottomuus valita väkivallatonta miestä" -syndroomasta) Tavismiehillä on kuitenkin niin huono itsetunto, että he eivät uskalla lähestyä malleja ja niin malleille ei yksinkertaisesti jää jäljelle vaihtoehdoiksi kuin rikkaat miehet.

Tuo teoriahan on itseasiassa aika nerokas, mutta sitä minä en kyllä ymmärrä, miten on mahdollista olla samanaikaisesti fiksu ja autuaan tietämätön miehen rikkauden määrästä. Ehkäpä tuo myytti selviää seuraavassa haastattelusta.

Iltasanomien keskustelussa puhutaan naisten asevelvollisuuden pakollisuudesta:
- Siinä vaiheessa kun asevelvollisuus koetaan pakolliseksi naisille niin miehet saavat ruveta synnyttämään ja olemaan vuoden äitiyslomalla!!
Cityn keskustelussa arvellaan, että rumat naiset ovat parempia sängyssä kuin kauniit:
- "Rumempi" nainen tekee kaikkensa sängyssä kiihottaakseen miestä kun taas kaunis nainen kokee että miehen pitäisi olla lähinnä kiitollinen, että pääsee tämän kanssa sänkyyn, joten naisen ei tarvi miehen tyydyttämiseen enää niin paljoa panostaa.

- "Rumempi" hakee hyväksyntää pojilta seksin kautta.
Elleissä pohditaan, kannattaako sytyttämättömän miehen kanssa yrittää virittää seurustelua:
- Haluaisin miehen elämääni, harmi vaan että tunne ei ole molemminpuolista! Mikä siinä on että ihastun sellaisiin tapauksiin jotka sitten loppujen lopuksi eivät halua minua.. Tämä on tapahtunut niin monta kertaa ja olen aina ihan paskana. Nyt kun mukava tyyppi sattui kohdalle niin jatko on sitten musta kiinni , mutta en vaan ole kiinnostunut.

- Kun ihminen vaikka hakisi sinulle kuun taivaalta mutta jos ei ole kemiaa, niin on aina väärin seurustella sellaisen ihmisen kanssa.
Jokaisen kotiäidin toivejoululahja.

Ei kommentteja: