tiistaina, syyskuuta 14, 2004

Sitoutumiskammo vai kronkelius?

"Miesten sitoutumiskammo vaiko naisten liian korkea rima?", Elleissä kysytään?
- Mikä teitä vaivaa 30-vuotiaat helsinkiläismiehet?? Pitääkö lähteä maalle etsimään tulevaa aviomiestä ja lapselle isää?

- Kyllä se varmasti niin on, että ko. miehet etsivät jotain "parempaa". Moni voi kurkottella tähtiä. Käyvät ns. niistämässä kun **nettaa, mutta liian vakavaksi homma ei saa käydä.

- Tavallisin selitys sille, että tuollaiset tapailusuhteet eivät johda mihinkään, on, että nainen yrittää sitouttaa liian tasokasta miestä. Sitoutumiskammo nimittäin lentää ikkunasta ulos sillä sekunnilla, kun tarpeeksi paljon omien ihanteiden mukainen yksilö osoittaa kiinnostusta.

- Kyse ei ole siitä, että miehiä ei olisi tai tulisi elämääni. Vaan siitä, miksi minua miellyttävät (hauskat, fiksut, määrätietoiset) miehet nauttivat enemmän "peter pan-elämästään" kuin siitä ajatuksesta, että nk. täydellinen seuralainen voisi muuttua vaimoksi tai äidiksi.

- Minä olin nuorempana melko ruma, enkä ikinä saanut kokea itse niitä seikkailuja. Nyt kun tutustun naiseen, huomaan että _hyvin_ nopeasti halutaan siirtyä pois siitä huolettomasta seksivaiheesta ja aletaan elämään "kunnollista" elämää. Tuntuu siltä että nainen torjuu minut fyysisesti, halutessaan korostaa vain henkistä yhteenkuuluvuutta. Tiedän toki että moni nainen harrastaa seksisuhteita, mutta niihin valitaan ihan erilaisia miehiä kun mitä itse edustan. Se ei tunnu kivalta huomata että ikinä ei kelpaa sillon kun on kyse puhtaasti himosta ja seksistä, vaan että mukaan on aina otettava se henkinen puoli.

- Hieman kriittisesti suhtaudun mainintaasi hyvästä ihmistuntemuksestasi. Jos sinulla todella olisi _hyvä_ ihmistuntemus, tuskin olisit tuhlannut aikaasi sitoutumiskyvyttömiin tai muuten sinuun vähemmän vakavasti suhtautuviin miehiin.

- Duunikaverini on kolmekymppinen, älykäs, ahkera, urheilullinen, komea yms. Hän silti on sinkku, ja aikoo pysyä koko elämänsä sellaisena, siitä huolimatta että "jonoa" olisi, josta hän sitten poimiikin ne satunnaiset irtonumeronsa kun naista tekee mieli. Eikä kukaan hänet tunteva sanoisi häntä ikuiseksi pikkupojaksi, kaukana siitä...Syy moiseen käytökseen? Se että hänen tapaamiensa naisten haavemaailma on "vähän" liian kaukana todellisuudesta.
Intian miehille kelpaavat vain neitsyet.
Most Indian men expect their wives to be virgins before marriage and would refuse to wed a woman who admits to having had premarital sex. About 72 percent of 2,499 men surveyed in 11 Indian cities expected their wives to be virgins before marriage.
Miksi naiset näyttelevät olevansa itseään typerämpiä sosiaalisissa tilanteissa?
A common situation when this happens is at a dinner party. Normally, women chatter more than men, but at dinner parties, studies have shown that men dominate the conversation, and women who in other situations might speak a lot, instead say little.

At the dinner party, a woman might start off a conversation by asking a stupid question. The question is really a challenge to the men to come up with the best answer. By getting the men to talk about something she knows about, she is in a better position to judge the quality of the answers the men give.

The women of the past who acted stupid ended up as the best informed about the men in their area, and thus ended up picking the best men to mate with. One might say that it is very clever of women to be so stupid.
"Pitäisikö miesten eläkeikää alentaa?", kysytään Ilta-Sanomien keskustelussa.

Ei kommentteja: