sunnuntaina, syyskuuta 12, 2004

Sinkun määritelmä

Ilta-Sanomien keskustelusta "onko älykkyys seksikästä" poimittuja viisauksia:
Intellektuelli on karrikoitu rillipäinen introvertti librofiili joka kommunikoi nasaaliäänellä sivistyssanoin eri ismeistä ja saavuttaa kliimaksin pelkästä serebraalistimulaatiosta.

Tyhmä ei voi ymmärtää älykkään ajatuksia kun taas älykäs ymmärtää tyhmän ajatukset liiankin hyvin.
Ilta-Sanomien nettikyselyssään esittämä käsitys sinkuista:
Monet ihailevat sinkkujen itsenäistä ja vauhdikasta elämää. Joidenkin tutkijoiden mukaan sinkut kuitenkin altistuvat stressille joutuessaan valitsemaan seksikumppaneita.
Eli sinkku = nainen, joka viettää baarissa bailuiltoja kavereidensa ja kanssa ja saa stressiä tekosyiden keksimisestä rumimpien miesten karkottamiseksi.

Olli Rehn sanoi, että Turkin laki, joka kieltää uskottomuuden voi tulla esteeksi EU-jäsenyydelle. Rehn jatkoi, että hän ei pidä uskottomuutta hyväksyttävänä, mutta että meillä EU:ssa käytetään pehmeämpiä metodeja. Eli, jos uskottomuutta ei kukaan kannata ja kaikki myöntävät, että uskottomuus voi olla vahingollista kaikille osapuolille, niin miksi ihmeessä sitä ei sitten saisi kieltää laeilla? No tietenkin siksi, Rehn ja muut valtaa pitävät(miehet) ovat todennäköisimpiä syyllistymään uskottomuus-rikokseen ja hullujahan he olisivat, jos he säätäisivät lain, joka laittaisi heidät itsensä vankilaan.

Ihastuminen tapahtuu ensisilmäyksellä:
"Earlier research had assumed there was a cumulative effect that happens in the first days of meeting that helps determine how relationships will develop. "But we're finding that it all happens much sooner than that - literally within a few minutes."
Ihmistorni.

Ei kommentteja: