torstaina, elokuuta 19, 2004

Nettikeskustelusta poimittua

Miksi tällä miehellä ei käy flaksi?

Miksi tämä nainen ei kelpaa?
Olen kesän aikana käynyt valehtelematta yli kymmenen miehen kanssa deiteillä. Mistään ei ole tullut mitään, vaikka itse olisin ollut valmis tutustumaan useampaankin heistä. Mikä hitto menee pieleen? Olenko kirottu vai teenkö jotain väärin? Kaverini ihmettelevät, kuinka voin vielä olla sinkku: kehuvat kauniiksi, fiksuksi ja lämpimäksi. Olen akateeminen, hyvässä työssä ja omillani toimeen tuleva. Enkä edes ikäloppu vaan 27-vuotias ikäistäni nuoremman näköinen nainen...Ovatko miehet todellakin niin ronkeleita vai johtuuko kaikki siitä, että heillä on niin paljon valinnanvaraa?

Selityksiä ja kommentteja: - Oletko Yh??? Se ratkaisee monet asiat heti kättelyssä (varsinkin jos heti ensitreffeillä alat kertomaan lastesi harrastuksista, koulumenestyksestä yms.). Myönnetään se tai kielletään, mutta se on yksi olennaisimpia asioita, joka saattaa jättää treffit ensimmäisiksi ja viimeisiksi...Itse suht haluttuna poikamiehenä voin kertoa, että jos on "tarjolla" esim. vapaa nainen (lapsista); ts. lapset joko lentänneet pesästä tai täysin lapseton, on valinta erittäin helppo! Toinen asia, että ei miehiä kiinnosta koulutaustasi- pikemminkin korkeastikoulutettu voi ennemmin olla este suhteen syntymiselle. Jotkut miehet kokee riittävän älykkään naisen jonkinlaisena uhkana- minä en.. Ja jotkut ovat erittäin kriittisiä tuon ulkokuoren suhteen- monille on tärkeää, että nainen on hoikka / laiha, vaikkei muuten missi olisikaan. Koko 38 ei ole laihan, eikä hoikan naisen mitta :(

- Olen tämän vuoden aikana tavannut parisenkymmentä akateemista naista, eikä heiltä paljon ole kiinnostusta herunut. Treffit ovat olleet pitkiäkin ja avoimesti keskusteltu, mutta ne kipinät ovat vain kuulemma puuttuneet.

- Minä olen harrastanut deittailua jo neljän vuoden ajan. Ja tavannut noin 60 naista. Vaan ei ole onnistanut.

- Äläpä heitä vielä kirvestä kaivoon.Kuulostat lähes joka pojan ihannenaiselta.Ehkä oot tavannut vaan liian heikkoitsetuntoisii miehii jotka kenties aattelevat,että oot liian hyvä hänelle.

- Olen ollut 5 vuotta sinkkuna, ja on muutamia naistyyppejä joita kohtaan en osaa tuntea sympatiaa.
Nainen ei osoita kiinnostusta vaan odottaa että mies tekee työt.
Nainen on päällekäyvä.
Nainen ei ole kiinnostunut miehestä ihmisenä vaan haluaa hänet tyydyttääkseen omat tarpeensa.
Nainen on kaunis omasta mielestään ja voi sen vuoksi suhtautua muihin alentuvasti ja väheksyen.
Nainen ei osaa osoittaa sympatiaa miesmäisiä piirteitä kohtaan.
Naisen huumori ei ole samantasoista kuin omani.
Nainen on likainen.
Naisella on pari muksua ja hän luulee että miehet eivät siksi halua pidempää suhdetta vaan ovat vain seksin perässä (luulotautisia piirteitä))
Nainen on todella muodottoman lihava.
Onko tämä tyypillinen tarina avioseksin kehityksestä?

Vai tämä?

Tästä keskustelusta löytyy markkina-arvopuhetta.

Onko Kaari Utrio rasisti?

Euroopan talvet saattavat kadota.

Hannu Uusitalo: Käsitteet "sukupuoli", "mies" ja "nainen" ovat oivallisia innovaatioita, sillä kyse on erittäin ekonomisesta tavasta viitata miesten ja naisten lukuisiin eroihin. Sen sijaan, että ne aina lueteltaisiin, sanotaan vain "mies ja "nainen". Kyseessä on taloudellinen puhetapa ja esimerkki varsin selityskykyisestä käsitteestä. Teoreettisten tutkimusten eräs tavoite on juuri pyrkiä löytämään tällaisia taloudellisia ja selitysvoimaisia käsitteitä.

Ei kommentteja: