maanantaina, elokuuta 02, 2004

Keneltä ostat käytetyn auton?

Suomi24:llä on keskustelua nettitreffeistä:
- Laitoin ilmoitukseen hyvin selvästi, että olen hakemassa seuraa tositarkoituksella. Olen nyt tapaillut kahta miestä useamman kerran. Toinen osoittautui varsinaiseksi häntäheikiksi, joka saatuaan haluamansa noin viiden treffin jälkeen otti ja häipyi. Toisella on ilmeisesti meneillään useampia naisia. Joten varoituksen sana teille naiset: osa miehistä on tosiaankin sellaisia petoja, jotka ilmeisesti innostuvat lisää ajatuksesta, että nainen on tosissaan liikkeessä. Siis korkkaavat ja häipyvät.

- Otatte nettitreffeillenne just ne kaikista "vetävimmät", "parhaimmat" ja "edustavimmat" deittailijat. Aivan luonnollista, että niin teette. Mutta lähes aina jos mies mainostaa itseään vain hyvillä puolilla, kuin möisi käytettyä autoa( ajettu vain kesäisin, huoltokirja on mutta nyt kadoksissa, mummo ajanut hiljaa ja rauhallisesti) niin pitäisi terveessä järjessä hälytyskellojen soida.

- Tuon "tositarkoituksella" merkitys taitaa olla hiukan hämärtynyt, sillä itse muutamaan vastaavaan deitti-ilmoitukseen vastanneena olen havainnut, että kaikki vastaamaan vaivautuneet naiset ovat hakeneet vain jotain seikkailua. Toinen havainto on se, että jos "tositarkoituksella" liikkeellä oleva mies vastaa asiallisesti, ehkä itseään ja luonnettaan virtuaalisesti kuvaillen, niin eipä juuri vastauksia naisilta tule. Mutta jos taas muotoilee vastauksen 'auervaaramaisen' hauskasti, niin johan niitä vastauksia tulee, eli ei voi välttyä ajatukselta, että naiset vastaavat joko tietoisesti tai tietämättään juuri näille 'naissankareille' eikä näille tosissaan liikkeellä oleville miehille.

- Ja ainostaan vastasit niille miehille jotka osasivat tarpeeksi vedättää ja jätit niille miehille vastaamatta jotka kertoivat jotain "negatiivista" suoraa rehellisesti.
Nettideittailua voi tosiaankin verrata käytetyn auton ostoon. Jos ostaa auton siltä myyntimieheltä, joka kehuu estottomimmin omaa peliään, niin ostos voi epäonnistua. Tilanne on ikävä sekä rehellisten miesten että naisten kannalta.

Olen innostunut toisinaan katselemaan Eurosportilta potkunyrkkeilyä, K1:stä ym. ja mieleeni on tullut kysymys "entä jos tapeltaisiin oikeasti"? Potkunyrkkeilyissä potkiminen on yllätävän tehotonta ja johtaa silmämääräisesti arvioiden tyrmäyksiin yleensä vain vastustajan puolustuksen herpaannuttua ja sallittua tehokkaan päähän potkaisemisen. Muutoin tyrmäykset tehdään ihan perinteisellä nyrkkeilyllä, usein vasstustaja pikku hiljaa kypsyttäen. Lovelacen testissä oli linkki kirjoitukseen Ultimate Fightingin eri taistelutyylien arviointeihin. UFC lienee taistelulajeista lähinnä oikeaa tappelua, joten siitä saanee kuvan oikeasti menestyksekkäistä tappelumetodeista. Tässä hiukan yllätyksellisiä analyysin tuloksia tuolta ja tältä sivulta:
- The two disciplines that emerged as "superior" to all the others were 1) Brazilian Jujitsu?a grappling style that often involves defeating your opponent while lying on one?s back, and 2) Wrestling?no not "fake" stuff, but the real sport that they do in colleges and the Olympics.

- It's interesting to note, that these trained black belt martial artists and kung fu masters, once engaged in a real fight, are reduced to children's wrestling and basic slap and kicks.
Jujitsu oli minulle oudompi laji, mutta lähtökohtana siinä on, että koska 90% tappeluista päätyy kuitenkin maapainiin, niin harjoittelukin keskittyy siihen osioon. Ja maassakin keskitytään selällään puolustautumiseen. Painin menestyksen voisi päätellä jo pikkupoikia katsomalla. Evolutiivisesti ajatellen on luonnollista, että pikkupojat treenaavat leikin muodossa tehokkainta lajia. Jos kung fu olisi painia tehokkaampaa, niin pikkupojat luultavasti potkisivat kattoon kiinnitettyjä meloneja. K1-ottelussa oli mukana kerran yksi sumosuurmestari ja ottelua katsoessa tuli kyllä sellainen olo, että sumokat olisivat oikeassa tappelussa ylivoimaisia. 300 kiloa täytee vauhtiin ja istumaan vastustajan päälle, niin siinä eivät potkut paljon auta.

Urheilijoita, jotka eivät ole lähdössä olympialaisiin.


Laittaisitko tämän paidan päällesi?

Laulu alkuaineista.

Ei kommentteja: