perjantaina, elokuuta 06, 2004

Epämääräistä höpinää

Kun nyt en keksi mitään kovin oleellista sanottavaa, niin turvaudutaanpa sitten tällaiseen perusbloggaamiseen, eli epämääräisten ajatusten kokoamiseen ajatustenvirran mukana. Hmmm...olisi tässä aineksia uudeksi bloggaustyyliksi - kirjoittaa vain ja katsoo, mihin juna vie ja pitää riman matalalla. No, sellainen asia pyöri ainakin mielessä (yritän katsoa asiaa naisnäkökulmasta), että joutuvatko naiset kovinkin aktiivisesti näyttämään epäkiinnostuksensa mieheen, jotta mies ei saisi turhia romanttisia luuloja itsestään ja jotta ei ajauduttaisi tuskallisen vaivaannuttaviin tilanteisiin?

Esimerkiksi jos nainen on päivittäin tekemisissä uusien miestuttavuuksien kanssa ja nainen on varattu, niin pitääkö naisen jotenkin osata laittaa eleensä ja sanomisensa niin, että mies mahdollisimman epätodennäköisesti kiinnostuu naisesta eroottisesti? Eli naisen pitää vaikkapa katsella muualle kuin miestä silmiin, eikä kannata hymyillä liikaa flirttailusta puhumattakaan. Vai onko tilanne se, että osa naisista on epävarmoja itsestään ja siitä, pystyisivätkö he selviämään miehen mahdollisista romanttisista signaaleista kunnialla? Onko tässä kyseessä sellainen tilanne, johon miehet eivät koskaan joudu, eikä heidän tarvitse miettiä asioita tuolta kannalta?

Maalataan tähän väliin hiukan tulevaisuudenvisiota lihamarkkinoiden suunnasta. Naisista tulee pikku hiljaa yhä koulutetumpia ja paremmin menestyviä. Naiset alkavat suosia parinvalinnassaan yhä enemmän miehen nuoruutta ja ulkonäköä, varallisuuden jäädessä taka-alalle. Miehet satsaavat tuon seurauksena yhä enemmän ulkonäköönsä. Naisten tason noustessa yhä pienempi miesten joukko kiinnostaa naisia parisuhdemielessä. Alemmillakin markkinatasoilla käy niin, että miestarjonnan lisääntyessä naisilla on yhä enemmän valinnanvaraa.

Lopulta ollaan siinä tilanteessa, että 35v yh-naiset, jotka ovat harrastaneet lapsena satubalettia ennen suklaansyöntiuralle siirtymistään katsovat, että 30v. urheileva, yli 180cm pitkä mies vastaa heidän tasoaan. Seuraa pariutumisrituaaleja, jotka eivät ole kaunista katsottavaa. Urheilevat 30v miehet jakaantuvat kahteen luokkaan - rehellisehköihin seksinvonkaajiin ja suhteen etsimistä näytteleviin Auervaaroihin. YH:t vastaavat seksinvonkaajille, että seksiä on heille tarjolla kyllä ihan riittävästi, joten goodbye. Yh:t ajattelevat tasonsa liian suuriksi kuvitellen, että joku Auervaara olisi heistä tosissaan kiinnostunut. Seuraa nopeaa suhteilua ja mies häipyy. Yh menettää uskonsa miesten rehellisyyteen. Onko rehellisiä miehiä enää missään? Onhan niitä jossakin, mutta rehellisyydestä ei palkita.

Lopputuloksena kukaan ei ole oikein tyytyväinen. Näennäistarjonta nostaa naisten kuvittelut omasta parisuhdemarkkina-arvostaan kohtuuttoman ylös, kun kyse on vain seksimarkkina-arvosta. Miehille jää käsiin Musta Pekka - Joko otan sen paksun yh:n, valehtelet sille kuin ruuneperi saadaksesi seksiä tai sitten olet rehellinen mies ja tyydyt pornoon.

Muutama mielenkiintoinen nettitreffikeskustelu Suomi24:ssä.

Isän merkitys lapsen kehitykselle on tärkeä, jos äidillä on henkisiä ongelmia.

Äidit, jotka uskovat elävänsä pitkään, synnyttävät useammin poikia.

Ei kommentteja: