keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2004

Tasot keskustelussa

Elleissä keskustellaan, ovatko naiset miehiä tasokkaampia?
1. 80/20 sääntö. 80% naisista haluaa 20% miehistä, eli suurinosa naisista ei YMMÄRRÄ omaa tasoaan, vaan haluaa miestä joka on hänen yläpuolellaan. Mutta kuitenkin nainen on ennemmin tasokkaan miehen toinen, kuin vähemmän tasokkaan ensimmäinen. Miksihän haaremit ja moniavioisuus (miehillä) ovat aina toimineet hyvin, tätä kannattaa miettiä.

2. Naiset haluavat vanhempia miehiä: rahaa, vaikutusvaltaa, elämänkokemusta. Sinulla 22 vuotiaana näitä ei todennäköisesti vielä ole, joskus sitten...

3. Naiset tuhlaavat usein parhaimmat vuotensa joko pihtaukseen, tai suhteeseen jolla ei ole tulevaisuutta, eli mies on naiselle liian hyvä ja miehellä on useita naisia kierrossa. Vasta tajuttuaan ulkonäkönsä rapistuneen ja markkina-arvon laskun haetaan se turvallinen ja vakaa perhemies. Perhemies saa jatkaa geenejään ja toimia työjuhtana pesänrakentamiseen ja elättämiseen.

4. Kanamaisina luonteina naiset menevät liian helposti mukaan kaikkeen mitä niille markkinoidaan, joten ajankohtaiset lehdet/tv/muoti/mainonta vaikuttaa naiset miesmakuun, nämä raukat kun eivät "tiedä mitä haluavat" itse, vaan joutuvat turvautumaan ulkopuoliseen apuun. Helpointa miehelle olisi pysyä trendien harjalla, jos naisseuraa halajaa. Tässä on vaan se vika, että älykäs mies tuntee itsensä kusipääksi ja idiootiksi kulkiessaan villitysten perässä.

5. Elämän kokemus on opettanut, että naisille ei loppujen lopuksi riitä yhtikäs mikään, vaan heidän vaatimuksiensa ja toivensa täyttämisensykli on loputon/pohjaton. Teit niin tai näin olet aina jotenkin vääränlainen ja epäkelpo. On parempi antaa näiden vaatimusten mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, pysyä miehenä joka tekee mitä itse tahtoo ja toimiin niinkuin haluaa. Lopulta tämä palkitsee vaivan.
Naisten käsityksiä:
- Mies, jolla on useita naisia samaan aikaan ei ole tasokas.

- Ja fiksu ja normaali nainen kyllä näkee jo kauas, jos mies kuvittelee olevansa muiden yläpuolella. Sen ihmistyypin miehet ei kauaa ketään itseään arvostavaa naista nappaa...hoijaa.

- Minä ainakin etsin sellaista miestä, jonka seurassa viihdyn ja joka saa mun parhaat puolet esiin. Eli siis tämmöinen naiset etsivät tasokasta seuraa-kysymys on turha. Anyway, jaksan uskoa kuitenkin siihen, että olemalla oma itsensä, mukava ym. pitäisi saada myös kaltaistaan seuraa.

- Taso on hieman vaikeasti määriteltävissä oleva asia kun puhutaan ihmissuhteista. Sanoisin, että jos mies käyttäytyy tökerösti ja minä olen kohtelias, me emme ole samalla tasolla. Sitä, kumpi on toisen yläpuolella tai alapuolella en sinänsä ajatellut pohdiskella. Valtaosa naisista käyttäytyy kuitenkin paremmin kuin miehet, sen olen näitä juttuja lukiessani huomannut. Harvemmin tänne mies kirjoittaa naisen huonosta treffikäytöksestä, ehkä me naiset sitten olemme kohteliaampia.

- Joku sanoi, että "Paremmilla ja itsevarmemmilla miehillä naiset vaihtuvat aika usein tai heillä on monta naista yhtä aikaa". Sellainen ITSEVARMUUS on vain rooli, mitä ne vetää. Oikeasti, näillä miehillä on hemmetin huono itsetunto, jota pönkittää vain ja ainoastaan naisten saama suosio ja niiden määrä. Oikeasti terveellä tavalla itsevarma tyyppi ei tarvitse määrän näyttämään laatua. Eli kun puhutte itsevarmasta henkilöstä. niin erottakaa tällainen feikki-itsevarmuus normaalista ja terveestä itsevarmuudesta!

- Uskokaa jo, ettei ulkonäöllä ole mitään tekemistä käytöksen kanssa, melkein voisin sanoa, että komeat miehet kohtelevat naisia paremmin kuin ns. tavallisen näköiset. Puhun vaan omista kokemuksistani, eipähän kukaan komea mies ole baarissa tullut haukkumaan minua "mikä sä luulet olevasi kun ei kunnon mies kelpaa" tyylisiä juttuja.
Ottaisitko uskottomuuden estävän pistoksen?

Teoretisointia miesten ja naisten seksinajattelun määristä.

Polttamisen lopettaminen lisää elinikää kymmenisen vuotta. Tosin, polttaminen kannattaa lopettaa ehkäpä vasta neljänkympin korvilla:
Stopping at ages 60, 50, 40 or 30 buys you, respectively, 3, 6, 9 or 10 years of life expectancy that would otherwise be lost to smoking-related disease.
Amerikka on parempi kuin Eurooppa!
The technology climate in the United States is superior to the one in Europe. Europe has another problem: Its taxes are higher than in many other places in the world. One result is that the average American is wealthier than the average European, and far more likely to have a job.

Senate Majority Leader Bill Frist put it well in a floor speech in March when he said: "European economies are buried by public-sector debt; European economies are drained of their vitality by excessive taxation; and European economies are strangled by excessive regulation from bureaucrats sitting in Brussels."
Flirttailevat kuskit ovat alttiimpia onnettomuuksille.

Ei kommentteja: