maanantaina, kesäkuuta 28, 2004

Kunnon mies

Elleissä keskustellaan, millainen on kunnon mies:
Olen usein kuullut ja lukenut naisten valittavan, ettei kunnollisia miehiä löydy. En oikein vielä ole vain keksinyt millaisia ominaisuuksia pitäisi omata, että täyttäisi nämä ehdot. Tämänkin vuoden aikana olen käynyt treffeillä yli kymmenen kertaa ja ensimmäisen tapaamisen jälkeen vastaus on aina ollut, ettei tuntunut kipinää tai muuta kemiaa.

- Ikä 34, pituus yli 180, paino alle 90
- En ole sortunut kertaakaan yhdenyön suhteeseen
-Akateemisesti suuntautunut maailmaakin nähnyt työn että loman merkeissä
- Harrastuksena perinteisesti lukeminen, matkailu, ulkoilu, elokuvat, autoilu
- Vuositulo hieman vajaa satatuhatta...

Mitä maagista minulta vielä puuttuu? Mitä te naiset oikein etsitte?

- Olet kuivakan tylsä ei-juttumies, joka ei osaa rentoa jutustelua. Olet myös ehkä hieman nössykän puoleinen. Mikään listaamasi asia ei em. juttuja pysty kompensoimaan.

- Etsimme pilkettä silmäkulmasta, toivomme huomaavaisuutta ja haluamme tuntea perhosia vatsanpohjassa.

- OMASTA kokemuksestani todeta, että pilke silmäkulmassa = epäluotettava, uskottomuuteen taipuva ihminen. Perhoset vatsanpohjassa = oma tunnetila siitä, että tuossa ihmisessä on jotain jännittävää ja haasteellista, joka siis hetkellisesti kiehtoo, joka yleensä on vain siihen kemiaan ja seksuaalisuuteen sidoksissa... Ja hyvin pian tunne kuitenkin lässähtää...

- Kunnonmies on musta sellainen, joka huolehtii itsestään, huolehtii myös lähimmäisistään. Ymmärtää elämän paradoksit, osaa nauraa myös itselleen. Kantaa vastuun, on luotettava. Käy töissä ja suihkussa. Osaa antaa läheisilleen tilan, ja osaa ottaa sen myös itselleen. Ketään loukkaamatta.

- Kävin yhteen aikaan monen sinunlaisen kunnon miehen kanssa treffeillä, mutta ongelma oli nimenomaan se kemia puuttuminen... Tapasin monia ihan kivoja " hyviä paperilla" miehiä, mutta he eivät säväyttäneet mitenkään ja oma mielipide puuttui.

- Lueskelin tässä läpi näitä kommentteja, joita olet jo saanut ja huomasin, ettei kukaan ollut vielä maininnut seuraavaa seikkaa: Ulkonäkö!! Kun tiedät toisesta ihmisestä vain nimen, iän ja horoskooppimerkin, on selvää että ihmisenä noudatat näköaistisi antamaa vaistomaista mielikuvaa. Valitettavan usein tällaisissa tapauksissa ihminen "hylkää" toisen vain ulkonäöllisten seikkojen vuoksi.

- Kaikki tuo, mitä itsestäsi kerroit ei minulle ainakaan sano oikein mitään. Asunto, raha, työ, ulkonäkö, pukeutuminen ei kyllä niin paljon merkkaa ...tuollaisia mahtuu 13 tusinaan. Jäätkö tapetin varjoon? Räväytätkö koskaan, lyötkö kaverisi ällikällä tekemällä jotain tosi pöljää? Taidat elää elämättä? Minusta miesten mies on ennen kaikkea huumorintajuinen.

- Seurustelu on verrattavissa työpaikkaan. Tässä tapauksessa nainen on työnantaja. Jollei seurustelukokemuksia ole kertynyt 30 ikävuoteen mennessä, on tavallaan "pitkäaikaistyötön" eikä kukaan sellaista halua.

- Näin se vaan on, että kolmenkympin iässä pitäisi olla kokemusta naisista. Turhaa alkaa kolmekymppisenä opettelemaan naisten kanssa olemista sillä jokainen nainen haluaa kuitenkin miehen, joka jollainlailla tuntee naista. Jos aikaisempia kokemuksia ei ole joutuu nainen olemaan väistämättä olemaan se "opettaja" ja näin miehen rooli unohtuu eli miehen pitää olla mies.

- Miehellä tuleekin olla kokemuksia yhdenyönsuhteista. Jollei näitä ole, niin se on osoitus siitä, ettei mies ole oikeasti kovinkaan haluttavaa tavaraa naisten keskuudessa. Kukapa nainen tälläistä haluaisi.

- Tapailin tässä taannoin aikalailla saman tyyppistä miestä minkälainen kuvailit olevasi. Ok, paperilla kaikki mainiosti. Ihan varmasti tämä kyseinen tyyppi olisi hyvä aviomies ja isä. Mies oli juuri sitä tyyppiä eli siis kunnon mies. Mutta kun kaikki kipinä puuttui. Minun puolelta välimme olivat täysin kaverilliset, ellei jopa sisarukselliset. Minkäänlainen seksuaalinen toiminta kyseisen miehen kanssa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa.

Mies73: - Itselläni on aika paljon kunnon miehen piirteitä, eikä minullakaan ole juuri kokemuksia naisista mitä nyt yksi seitsemän vuoden suhde. Mutta yhden illan juttuja ei ole ollut. Olen käynyt treffeillä nyt viimeisen puolentoista vuoden aikana 15 kertaa, eikä ole tärpännyt.
Artikkeli:
Women are natural appeasers. When two bull moose are battling over a harem, the females simply wait until a winner emerges and them go with him. Contemporary human females seem to retain some of this generic passivity. They cannot fathom the life-or-death stakes these conflicts present to men. Deep in their hearts they know that -- like Khalid Shaikh Mohammed -- the victor will ultimately spare their lives.
Eurooppa-kyselyn vastauksia.

Ei kommentteja: