torstaina, kesäkuuta 24, 2004

Feministien kotkotuksia Australiassa

Keskustelua Porvoon nelossurmasta Elleissä:
- Miksi naiset eivät vie lapsiaan turvaan väkivaltaisilta miehiltä vaan elää kituuttavat pelon keskellä jopa vuosikausia. Joskus mies ottaa ja lopettaa koko kurjuuden kerta heitolla kuten Porvoossa kävi.

- Hei,älkää viitsikö olla heti tuomitsemassa miestä jos ei ole vielä edes toteen näytetty.

- Tulee mieleen myös, että isä hoiti likaisimman työn, elikä ampui lapset ja itsensä ja vaimo lopuksi teki itsemurhan. Olisiko ollut, ettei isä pystynyt ampumaan jostain syystä vaimoaan. Jotenkin vain tuntuu, ettei se perheen äiti niitä kaikkia ampunut.

- Juuri näin sen on täytynyt mennä. Äiti oli pakotettu tappamaan itsensä, koska jos hän olisi jäänyt eloon olisi syy koko surmasta langetettu hänelle. Eikä elämä varmasti olisi ollut elämisen arvoista, kun mies oli murhannut omat lapset. Jälleen kerran kamala esimerkki siitä, mihin naisia ja lapsia kohtaan harjoitettu väkivalta voi pahimmillaan johtaa.

- Ihmettelen suuresti, miksi perheenäiti - kylmäverinen murhaaja - saa hurjana sympatioita osakseen? Hänestä on suurinpiirtein tehty marttyyri - ja ulosottomiehistä syyllinen.

- Joo ja tosiaan huvittaa tuo ap. kirjoittajan mielipide siitä, että absoluuttinen totuus on se, että mies on pahoinpidellyt naista ja lopuksi tappanut perheensä. Kyllä on ennakkoasenteita!!! JOS mies, tässä tapauksessa kusetettu, viaton uhri, olisi tehnyt teon, hänelle tuskin olisi sympatioita herunut.
Feministit manipuloivat hallitusta demonisoiden miehiä Australiassa.
With the campaign slogan "To violence against women, Australia says no", the commercials exclusively feature men as perpetrators of domestic violence, a fact not supported by available statistics.

The commercials also encourage women to withdraw consent during the sex act to make men guilty of sexual assault. The feminist zealots have conned the government in running the campaign based on the stereotype of men as wife-bashers and women as victims. This is blatant lie. Studies in Britain, the US and Australia reveal that men are subjected to domestic violence in equal if not greater numbers than women.
Feministien ovat tehneet raiskauksesta jopa murhaa pahemman rikoksen(Kevin Ibbsin tapaus):
Rapists routinely get longer sentences than murderers. The penalty for any type of sexual assault was increased to fifteen years imprisonment. Where any type of force was used, the charge was aggravated sexual assault, carrying a penalty of twenty years imprisonment.
Miehet naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan.

Artikkeli 60-luvun arvojen tulosta Britanniaan.


Laiduttaminen parantaa erektiota.

Brunetit ovat blondeja kovemmassa huudossa.

Ei kommentteja: