torstaina, toukokuuta 27, 2004

Seksiä miesten ja naisten tyyliin

Seuraavassa poimintoja Ilta-Sanomien keskustelusta Seksitön elämä on tavattoman yleistä?:
- Kyllä siltä vaikuttaisi, naisten seksin saaminen on erittäin helppoa, siinä ei enää nykyään ole mitään ihmeellistä jos 20 vuotiaalla tytöllä on ollut 25+ seksipartneria, mutta luulisin että 20 vuotiaista pojista näitä 25+ taitaa olla alle 1%.

- Eikös naisia ole suunnilleen yhtã paljon kuin miehiäkin. Ehkä hiukan enemmän, muttei kuitenkaan dramaattisesti. joten jos naisilla en enemmän eri seksipartnereita kuin miehillä, niin ovatko he sitten lesboja...

- Erikoinen yhtälö... Kenen kanssa ne tytöt sitten oikein harrastavat sitä seksiä, jos miehet ovat näin huonosaantisia?
Erikoinen seksiyhtälö tuntuu askarruttavan monia lyhyen matematiikan lukijoita, mutta onneksi oikeita vastauksiakin mysteeriin on saatavilla:
- Otetaan esimerkki: On 10 naista ja 10 miestä. 1 miehistä harrastaa seksiä kaikkien 10 naisen kanssa. Nyt kaikki naiset ovat paneskelleet, mutta vain yksi miehistä on saanut.

- Kun satunnaista seuraa hakevia naisia on niin paljon vähemmän kuin miehiä, tällainen kertymä komeimmalle miesten kymmenekselle on matemaattinen tosiasia. - Valitettavasti.

- Etkö ole kuullut 80-20 -säännöstä? 80% naisista hyväksyy sänkykumppanikseen 20% miehistä.
Tyypillisiä miesten tarinoita:
- Itselläni ei ole koskaan elämäni aikana ollut mitään kunnon kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen, mikä johtuu ennen kaikkea lähes sairaalloisen heikosta itsetunnosta. Maksullisiin naisiinkaan en ole viitsinyt turvautua, vaikka en sitä hommaa muuten täysin tuomitsekaan. Aika lailla myöhäiseltä tuntuu ajatella aloittavansa parisuhdetta ja seksielämää tässä iässä, joten samanlainen kärvistely taitaa jatkua hamaan hautaan asti.

- Minä olen normaalipainoinen, terve, ok-näköinen vähän alle 30v mies. Seksikumppaneita on ollut joitain kappaleita ja osa tapauksista on ollut seurustelua joka on loppunut aina siihen että minut jätetään. Olen klassinen esimerkki ihmisestä joka ei ole saanut kohta kolmeen vuoteen muutakuin itseltään, jota panettaa kokoajan ja yrityksestä huolimatta ei onnaa. Minulla ei ole sitoutumiskammoa, päälle näkyvä pohjatonta epätoivoa, liiallista yrittämistä, liikaa arkailua... Minä nyt vain en saa. Puolet kavereistani on naisia, siis alleviivaan sanaa _kavereistani_ ja hekin ihmettelevät miksen kelpaa kellekkään (heillä itsellään on jokaisella selitys kyllä miksen kelpaisi heille). Loput kaverit (eli miehet) ovat myös suurimmaksi osaksi kaltaisiani melko säälittäviä tapauksia. Sitten toisaalta tunnen muutaman tapauksen joilla on valtava määrä ollut seksipartnereita joka tukee käsitystä, että lähes kaikki naiset saa ja heitä nai pieni osa miehistä.

- Asia on näin,ja tämä on silkkaa faktaa,nainen saa seksiä ihan koska vain haluaa,minulla on moni naispuolisia ystäviä jotka ovat ihan normaalin näköisiä,eli ei mitään povipommeja.Baarissa kun olemme olleet yhdessä niin en ole ollut montaa kertaa mukana kun he eivät nappaisi miestä joista ovat olleet kiinnostuneita.Itse olen säälittävä tapaus,olen 22-vuotias mies ja seksikokemukseni ovat aika säälittäviä,"saan" noin puolen vuoden välein,tosin olen aika ujo mutta en niin pahasti ettenkö uskaltaisi jutustella vastakkaisen sukupuolen kanssa.Olen ihan komea nuori mies tai ainakin ystäväni jopa miespuoliset sanovat että näytän naistenmieheltä mutta silti ei natsaa

- En kuitenkaan oikein usko, että kenelläkään kaksikymppisellä tytöllä on voinut olla jo yli 25 seksikumppania.(prostituoituja lukuunottamatta) Ihmisten seksikumppanien määrä koko elinaikana lienee keskimäärin sellaista 5-10:n luokkaa sekä miehillä että naisilla.
Jaa-a, mitenkä lienee tilanne naisten keskuudessa. Tässä muutama tyypillinen tarina:
En ole koskaan oikein ymmärtänyt, mistä tuo ylenpalttinen hössötys seksin ympärillä johtuu. Olen elänyt tässä maailmassa yli puoli vuosisataa enkä ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut seksistä. Koen olevani selkeästi heteronainen, mutten tarvitse seksiä. Se on vain yhtä ähellystä. Maailma on täynnä kiinnostavia ihmisiä ja asioita. Mutta seksi on yksi vähiten kiinnostavista asiosita maailmassa.

- Kun olin 18-21 elin todella villiä elämää, johon kuuluivat 3-4 kertaa viikossa juhliminen ja siinä ohessa sitten tietenkin miehet.. Itse tapoin seksihaluni kukasta kukkaan lentämällä, nykyään jo pelkkä sana "seksi" melkein ällöttää, ja tavallaan pelottaakin. Olen nyt 23v, ja olen ollut yli kaksi vuotta ilman seksiä, ja aion olla tulevaisuudessakin. Välttelen miehiä parhaani mukaan enkä ole masturboinutkaan kahteen vuoteen. Tyhjä on olo, ja mitään en kadu niin paljon kuin villiä aikaani. Mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Surullista.

- Jep jep, minä olen 27- vuotias nainen ja sinkkuvuosina 17-22 harrastin seksiä arviolta 150 miehen kanssa.. Eikä ole mitenkään erikoista meilläpäin. Tyttöjen kanssa ulkona käydessämme aina lähdettiin porukalla jatkopaikkaan missä kukin huvitteli jonkun kanssa. Uskaltaisin väittää että jokainen naispuolinen ystäväni on pannut n. sadan miehen kanssa ennen vakiintumista. Tämä siksi että tietenkin asioista on aina puhuttu ja naureskeltu porukalla jos on huono poka. Me olemme kyllä Helsingistä ja harrastaneet ahkeraa biletystä monta kertaa viikossa ja matkustelleet ulkomailla urakalla ihan vain huvitellaksemme. Miespuolisista ystäväni ainoastaan yksi on pannut paria sataa naista.

Ei kommentteja: