sunnuntaina, toukokuuta 30, 2004

Naisen perusasiat

Häjyt pilut antavat naisille ohjeita perusasioihin.
Anna miehen tarjota. Hän tienaa kuitenkin enemmän.
Monet naiset eivät suostu ottamaan tarjottuja juomia vastaan, koska he kokevat sen jotenkin maksullisena olemiseksi. Itse en koskaan tarjoa naisille, koska siinä menee rahaa ja toisaalta, minkä siinä sitten voittaa vaikutuksen tekemisessä, niin saman verran häviää maksavan luuserin maineen myötä. Tietenkin, jos minulla olisi hyvin paljon rahaa, niin tarjoaisin tietenkin aina, koska huippumallit tuskin tyytyvät vähempään. Jos tavisnaisten kanssa joutuu läträämään tarjoamisten kanssa Suomessa, on hommassa joku pielessä.
Jos mies ei suostu antamaan suuseksiä, juokse. Juokse niin lujaa kun voit.
Miltäköhän tuo ohje kuulostaisi naisten korvaan sukupuolet vaihdettuina? Mies joka ei anna suuseksiä kuulostaa bakteerikammoiselta nössöltä, joka ei ole mies laisinkaan. Tosimieshän antaa suuseksiä, maistui miltä maistui ja oli pesty tai ei. Naisen taas tulee kuunnella itseään ja omia halujaan. Seksissä ei pidä tehdä mitään, mitä ei itse halua.
Älä pihtaa. Toisen pitäminen puutteessa on liian julma rangaistus, olipa rikos mikä tahansa. Itsevarma nainen on viehättävä. Älä puhu ulkonäöstäsi kielteiseen sävyyn miehesi kuullen, vaan päinvastoin kehu itseäsi. Sillä on alitajuinen vaikutus. Kehu myös miestäsi aina kun voit ja silloinkin kun et voi. Hän tarvitsee sitä. Pidä valot päällä. Jos petät, älä jää kiinni. Älä ikinä, ikinä, tunnusta pettämistä vapaaehtoisesti.
Hyviä ja toimivia ohjeita.
On miehen tehtävä kosia.
En tiedä, onko tuo miehen tehtävä, mutta hyvänä yleissääntönä naisen tosiaankin kannattaa odottaa miehen kosintaa. Hiukan samasta syystä, miksi naisen aloitteellisuuskin on kyseenalainen strategia.
Älä kysele entisistä tyttöystävistä. Tulee vain paha mieli. Jos sinulta kysellään vanhoista poikaystävistä, vastaa järjestelmällisesti, että ne olivat surkeita rakastajia, joilla oli pieni muna.
Loistava neuvo.
Ole ylpeästi feministi. Jos mies ei sitä kestä, juokse. Juokse niin lujaa kuin voit.
Surkea neuvo.

Janne Vainion vastaukset häjyille piluille.

Sampo Syreenin vastaus Birdyn nörttikirjoitukseen ja jatkokeskustelua aiheesta.

Ei kommentteja: