tiistaina, toukokuuta 25, 2004

Matti on YTM

Oikeita mielipiteitä kirjoittaa Iltalehden artikkelista, jossa Matti Nykänen on etsinyt itselleen helluntaiheilaa. Vastauksia naisilta on tullut niin paljon, että, että sähköposti uhkaa tukkeutua. Oikeita mielipiteitä kysyy: "Jos kilpailun voittaja aloittaa suhteen Matin kanssa ja saa turpiinsa, kuinka monella on pokkaa väittää, että tilanne ei ole täysin tämän naisen valintojen seurausta?"

Vastaus tuohon kysymykseen on helppo. Naisilla ei ole mitään vastuuta miesvalinnoistaan. Vaikka nainen ottaisi kuinka uhallaan kroonisesti väkivaltaisen juopon helluntaiheilakseen, niin nainen ei ole tehnyt mitään väärin, jos hän saa turpaansa. Kaikki syy kuuluu kroonisesti väkivaltaiselle juopolle. Hakkaamisen jälkeen feministeillä on taas yksi oikeutettu syy todeta, että lähisuhdeväkivalta naisia kohtaan sen kun lisääntyy lisääntymistään ja että patriarkaalisen järjestelmän aiheuttama sorto oli syynä tähänkin täysin viattoman naisen hakkaamiseen. Miehistä on nimittäin täysin mahdotonta ennustaa etukäteen, tulevatko he käyttäytymään väkivaltaisesti suhteen aikana.

Nörtit uhoavat kommenttiosastolla lihaksettomien käsivarsiensa kalpealla auktoriteetilla Birdyn vanhan kirjoituksen johdosta:
- Kyseinen kirjoitus on myös tunkemassa miehiä hyvin perinteiseen ja ahtaaseen roolirasiaan ja toimii erinomaisena esimerkkinä siitä, miten naiset - myös feministit - osallistuvat vihaamansa traditionaalisen, patriarkaalisen miesroolin pönkittämiseen.

- Minusta on ehdottoman hienoa, että Minttu kirjoitti kyseisen jutun, ja sen pitäisi olla pakollista lukemista kaikille varhaisteineille pojille. Ettei jäisi epäselväksi, mikä on se todellinen miehisyyden mitta.

- On kyllä vielä sanottava, että se nörttineutri-teksti taitaa olla sydämettömyydessään melkeinpä inhottavinta, mitä netistä on koskaan tullut luettua.
Laske seksikustannukset tyttöystäväsi kanssa.

Kuminauhapallojen tekeminen on hauska harrastus.

Siniset ruusut ovat tulollaan.

Banaanipuhelin, addiktoiva badger-flash.

Millä puolen tietä eri kansat ajavat ja miksi?

Tämä naisten toiveammatti(?) kuulostaa vähintäänkin kummalliselta.

Ei kommentteja: