maanantaina, huhtikuuta 19, 2004

Yöllinen kylpyhuonekikka

Varmaan jokaiselle meistä on joskus sattunut, että kun menee yöllä kylpyhuoneeseen, niin silmät tottuvat sinne sytytettyyn valoon. Takaisin sänkyyn tullessa sitä sitten hetkellisesti sokeutuneena lyö jalkansa sängyn kulmaan ja kaatuessa pääkin menee muhkuralle. Töissä seuraavana päivänä kaikki luulevat, että eukko on taas pieksänyt poloisen miehen, vaikka tällä kertaa kyseessä onkin ollut puhdas onnettomuus.

Eipä kuitenkaan hätää, sillä seuraava kikka säilyttää hämäränäkönne entisellään. Kun menette kylpyhuoneeseen ja sytytätte valon, niin sulkekaa toinen silmä. Sitten kun lähdette kylpyhuoneesta, avatkaa suljettu silmä ja sulkekaa äsken auki pitämänne silmä. Hämäränäkökykynne on toisen silmän osalta ennallaan ja pääsette vaurioitumattomana takaisin vuoteeseen!

Worldnet Dailyn kommentaattori sanoi kerran:
Mitä älykkäämpi mies on, sen todennäköisemmin hän ymmärtää, että romanttinen sekaantuminen älykkääseen ja koulutettuun ylempää keskiluokkaa edustavaan amerikkalaiseen naiseen, joka on imenyt 20 vuotta sisäänsä feministisiä oppeja, on suunnilleen yhtä haluttavaa, kuin tulla nyljetyksi elävältä ja kieritellyksi suolassa.
Etelä-Afrikan naiset haluavat mukaan laihdutusbuumiin.

Hyviä uutisia englantilaisille miehille - miksei suomalaisillekin.

Ei kommentteja: