maanantaina, huhtikuuta 26, 2004

Nykynaisen kehityshistoria

Elleissä keskustellaan naisten henkisestä kehityshistoriasta deittailuun liittyen:
- Alle 20 -vuotiaana miehet suhtautuvat naisiin halveksivasti ja ylimielisesti. Kun tullaan baari-ikään, nuoret miehet hakevat lyhyitä suhteita, joissa voi pettää ja tehdä mitä huvittaa. Kavereille kehuminen on pääasia.

Sitten yht´äkkiä roolit vaihtuvat. 20-25 -vuotiaana monet miehet hakevat ensimmäistä vakavaa suhdettaan, mutta naiset ovatkin jo täysin kyllästyneitä miesten vedätykseen. Nyt naiset bilettävät ja pitävät hauskaa miesten kustannuksella.
Onko tuossa kiteytetty osuvasti nykyajan naisille tyypillinen katkeroitumiskaava? Nuoria seksuaalisuudestaan epävarmoja tyttöjä "hyväksikäytetään" patjoina aikansa, jonka käsittelyn jälkeen viattomasta tytöstä kasvaa miehiä vedättävä bitch. Patjoina tyttöjä käyttävät pelimiehet, mutta yli parikymppisten vedättäjänaisten uhreiksi joutuvat sijaiskärsijöinä myöhäiskypsemmät pojat, jotka etsivät ensimmäisiä parisuhteitaan. Viattomat nuoret miehet joutuvat nyt vuorostaan naisraunioiden käsittelymyllyyn, kun "Millijussi-tyyppiset" naiset alkavat panojensa vertailun. Viattomista tytöistä kasvaa yhä nopeammin kyynisiä bilettäjiä. Elleissä jatketaan:
Alle 20 -vuotiaat tytöt ovat vielä täysin hukassa oman seksuaalisuutensa kanssa ja heidän suhtautumisensa omaan vartaloonsa on usein sairaaloinen. Mikään ei kelpaa, en ole seksikäs, koska jne. Seksistä ei pystytä tämän ansiota kunnolla nauttimaan. Miehiltä haetaan hyväksyntää omille epävarmuuksille ulkonäön ja seksuaalisen haluttavuuden sarallla epätoivoisesti ja ykkös tarkoituksena on saada poikaystävä, jota tyttökaverit arvostavat. Poika joka on koettu kollektiivisesti namupalaksi. Sillä välittääkö tyttö itse pojasta (tai poika tytöstä) ei ole mitään merkitystä.

Tämä kaikki aiheuttaa sen, että tyttö jakaa itseää useille miehille ja kokee helposti tulleensa hyväksikäytetyksi. Kiitos kuitenkin nykyisen bitch -asenteen, tyttö voi teeskennellä olevansa itse se hyväksikäyttäjä ja hakeneensa miehiltä 'vain' seksiä. Väärin. Kyyneleet vuodatetaan bestiksiltä salassa, mutta uudet uudet meikit korjaavat vanhat jo poskille valuneet ja taas jatketaan sitä namupalan epätoivoista metsästystä.

Naiset yli 20-vuotiaina: Iki-pissikset jatkavat yhä sitä namupalansa metsästystä, mutta vuosien karttuessa ja ulkonäön sitä mukaa rapistuessa tuo hetkeksi petiin saatu "namupala" muuttuu keski-ikäiseksi kaupparatsuksi, joka pettää vaimoaan. Jopa tälläisen perään voi iki-pissis jäädä haikailemaan. Se osoittaa kuinka kauas ollaan alkuperäisestä haaveesta siitä namupalasta saavuttu. Yh-äideistä suurin osa näitä iki-pissiksiä, joiden haaveet eivät kohtaa elämän realiteetteja, kuin vasta aikuisiän loppussa.

Ne yli 20 -vuotiaat tytöt jotka ovat päässeet yliopistomaailmaan usein löytävät uuden aatteen ja uuden syyllisen heidän omille epävarmuuksilleen ja heikkouksilleen. Ratkaisu ongelmaan on feminismi ja ongelman syy - miehet. Miehet ovat juuri se syypää miksi he käyttävät meikkaamiseen kolme tuntia päivässä ja vahtaavat perseitään peilistä alituiseen. Ilman miesten syyllistävää ja arvioivaa katsetta naiset voisivat käyttää elämänsä johonkin muuhun hyödylliseen kuin oman ulkomuotonsa vahtaamiseen. (yleensä feminismi löydetään siinä iässä, kun oma kauneus on alkanut pikkuhiljaa rapistua. Tällöin katkeruus ja kateus kauniimpia kanssa sisaria kohtaan kääntyy kätevästi kollektiiviseksi vihaksi ja miesten syyllistämiseksi.) Feminismi opettaa, että naisten kannattaa hommata itselleen mies, joka pitää heitä 1) tasavertaisina. Miehen, joka todellakin 2) ansaitsee naisen rakkauden. Miehen, joka 3) arvostaa naista ihmisenä, eikä seksuaalisena objektina ja miehen, jollainen 4) naisen isä ei ollut. Lienee selvää, että näiden neljän kohdan täyttäminen on lähes mahdotonta, tai kohtien täyttävä mies on lopulta seksuaalisesti niin epähaluttava ja nysverö, että feministi joutuu riutumaan seksittömässä avioliitossa.

Ei kommentteja: