keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2004

Hiukset kuntoon.

Huomasin televisiossa taas uuden hiustuotemainoksen naisille, jossa hyvännäköinen nainen menee eri paikkoihin konttorissa ja kaikki vastaantulijat huomaavat vain hänen surkean näköiset hiuksensa ja huomauttavat sitten hiusten surkeudesta naiselle. Nainen myrtyy hiuksistaan, mutta kun hän käyttää uutta hiustuotetta, niin lopussa miehet ovatkin naisesta kiinnostuneilta. Hiustuote on tuonut huomattavan eron.

Käsi pystyyn naiset, keneen teistä tuollaiset huijausmainokset oikein tehoavat? Mikä ihme siinä on, että hiuksista tehdään noin suuri numero? Minä en ainakaan huomannut mainoksen ennen ja jälkeen hiuksissa mainittavaa eroa. Uskokaa pois naiset, miehiä kiinnostaa lähinnä, onko naisella hiukset vai ei. Se ei kiinnosta, millä mönjällä ne on pesty. Itse ostan aina eurolla taloustalosta kahden litran säästöpullon hiustenpesuainetta ja minun hiukseni suorastaan sädehtivät. Lopettakaa naiset tuo halpaan meneminen. Se alkaa ottaa jopa minua pannuun. Käyttäkää rahanne järkevästi.

Maalainen kirjoittaa osuvasti blogien eduista ja ympäristöystävällisyydestä keskustelupalstoihin verrattuna:
"Blogien idea on reilu. Et mene mellastamaan toisen blogiin, olet korkeintaan vierailija ja käyttäydyt kohteliaasti. Mutta omalla alueellasi olet itsevaltias, voit olla juuri niin pitkästyttävä, hauska, lapsellinen, analyyttinen... kuin itse haluat ja kuvittelet olevasi. Kenenkään ei ole pakko sinua lukea. Et pakota ketään mihinkään. Blogit ovat muistelemiseenkin soveltuvia. Kukaan ei haukottele ja väitä vastaan, ainakaan ei heitä näe. He voivat lähteä koska vain halutessaan, eikä oven pauketta kuule."
Uskotteko, että neliön muotoisilla pyörillä voi olla tasaisempi ajaa kuin tavallisilla? Noin se vaan on, jos...

Kommenttiosastolla vihjattiin, että vaikka naiset voivatkin hankkia omaisuuden rintamaidolla, niin miehille löytyy kyllä omakin tapa tulla rikkaiksi. Helppoa se ei ole, sen voivat naisetkin nyt huomata.

Totuus gladiaattoreista. He olivat paksuja.

Syökää vihanneksia.

Hyvännäköisillä nuorilla naisilla ei ole työttömyyspeikkoa ovella.

Ei kommentteja: