tiistaina, maaliskuuta 23, 2004

Suomalaismiesten mustattu maine

Rikosylikonstaapeli Marja Vuento kirjoittaa maanantain Hesarissa seuraavasti:
Suomalaismiehen maine on mustattu aiheettomasti. Amnestyn edustaja väitti Hesarissa 6.3, että joka viides suomalaisnainen elää väkivaltaisessa parisuhteessa. Tietääkseni sellaista tutkimusta ei olla tehty Suomessa, jonka mukaan tuollainen väite voitaisiin esittää. Haastateltava viittaa ilmeisesti v. 1998 tehtyyn tutkimukseen, jonka mukaan joka viides joskus parisuhteessa elänyt nainen oli elämänsä aikana joutunut väkivallan kohteeksi. Tutkimuksen väkivalta piti sisällään myöskin tönimiset ja sanalliset uhkailut. Vaikka tutkimusta kääntelisi miten päin, sen perusteella ei voi väittää, että joka viides nainen elää väkivaltaisessa parisuhteessa.
Nainen, joka sai abortit laillistettua USAssa, on kääntynyt abortteja vastaan: "Nainen tuli luokseni ja kiitti minua aborttioikeudesta. Kysyin häneltä, montako aborttia hänelle oli tehty ja hän vastasi: "Kahdeksan tai yhdeksän, kuka viitsii laskea.""

Biseksuaali mies saa 17-vuoden tuomion seksin harrastamisesta alaikäisen kanssa. Tavallinen tuomio vastaavasta rikoksesta heteromiehille olisi 14 kk vankeutta.

Ryyppääminen onkin terveellistä.

Tanskan hallitus ei olekaan niin vapaamielinen, kuin mitä luulimme.

Nainen erotetaan seksuaalisen häirinnän takia Ruotsissa, kun hän sanoo asiakasmiestä komeaksi.

Ei kommentteja: