sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2004

Pelimiehet

Ilta-Sanomissa kirjoitetaan pelimiehistä ja heidän olemuksestaan:
Pelimiehet eivät koskaan toimi yksin, vaan verkostoissa. Pelimiehet jakavat keskenään naisia - kun yhdeltä naiselta on saatu, kerrotaan naisesta kavereillekin. Jos jokainen joutuisi tekemään pohjatyön yksin, ei päästäisi maksimaalisiin irtosuhdelukemiin. Peluriverkostot koostuvat yleensä akateemisista ja jokseenkin varakkaista miehistä. Ripustautumista tai mustasukkaisuutta pelimiehet eivät kestä lainkaan. Pelimiehet eivät koskaan anna omaa numeroaan, koska siitä seuraa kymmenen vuoden soittelurumba. Tavoitteena pelimiehillä on saada seksiä mahdollisemman monelta eri naiselta.
Pelimies ei koskaan pyydä seksiä, vaan rakentaa tilanteen sellaiseksi, että nainen pyytää sitä. Tuossa viisaudessa kiteytyy koko miehen onnistuneen seksinsaannin perusidea. Se, että mies ei saa pyytää tai ruikuttaa seksiä, vaan että hänen pitää pelata tilanne haluamansa kaltaiseksi. Toiset miehet ovat pelureina ja tuon strategian hallitsijoina luonnonlahjakkuuksia ja toiset taas ulkona kuin lumiukot. Käsitys pelaamisesta on toisille miehille täysin vieras ja jopa vastenmielinen. Renttujen viehätys on juuri tuossa pelitaidollisuudessa verrattuna ns. "kunnon miehiin".

Pohditaanpa hetki alla piileviä evoluutiopsykologisia tekijöitä, jotka saavat naiset suosimaan pelimiehiä rehellisten, "kunnon miesten" kustannuksella. Taito pelata ihmissuhdepelejä tärkeä ominaisuus ihmiselle kaikessa sosiaalisessa toiminnassa. Kyseessä on hyvin pitkälti synnynnäinen ominaisuus(kuten musikaalisuus) ja sitä on vaikea oppia jälkikäteen. On ymmärrettävää, että naiset suosivat varsinkin seksikumppaneinaan pelitaitoisia miehiä, koska silloin tuo tärkeä ominaisuus siirtyy myöskin naisen jälkeläisille.

Pelimiesten näkökulmasta ideana on päästä naisen "yläpuolelle", työnantajan asemaan. On edullisempaa olla se, jolta seksiä ruinataan, kun se, joka sitä ruinaa. Kun nainen on saatu pyytämään seksiä, nainen jää "kiikkiin" ja sitoutuu tietyllä tasolla mieheen ja ehkä rakastuukin. Jos taas mies on pyytäjän osassa, nainen katsoo miehen olevan "alapuolellaan", eikä rakkauden tai sitoutumisen tunteita synny.

Taikatemppuilua ala-asteikäisille.

Ei kommentteja: