tiistaina, maaliskuuta 23, 2004

Monikulttuurinen huijaus

Debbie O'Hara käsittelee kirjoituksessaan USA:n monikulttuurisuuden negatiivisia vaikutuksia:
"Meille kerrotaan, että lapsillemme annetaan arvovapaata kasvatusta, koska kaikkia kulttuureja käsitellään tasa-arvoisesti. Tiedämme, että se ei ole totta, koska perinteiset länsimäiset arvot tuomitaan. Monikulttuurin edistäminen hävittää perinteiset miehen ja naisen väliset erot. Lapsillemme opetetaan, että moraali on alistavaa, koska se ei ota huomioon vähemmistöjä ja vaihtoehtoisia elämäntapoja. Amerikkalaisille lapsille opetetaan erilaisuuden hyväksymisen merkeissä arvoja, joita vanhemmat 18 vuotta sitten yrittivät estää lapsensa omaksumasta.

Monikulttuurinen opetus laittaa painoa enemmän sille, miltä opiskelijoista tuntuu kuin sille, mitä faktat kertovat. Apassien rituaalikidutuksista ei kerrottaisi ikipäivinä. Itse asiassa, jos opiskelijalle kerrottaisiin totuus, hän pitäisi sen kertomista suvaitsemattomuutena. Monikulttuurissa myyttien opettaminen on tärkeämpää kuin faktojen, koska totuus ei-länsimaisista kulttuureista söisi suurimman osan niiden viehätyksestä.

Monikulttuurisuus on tuonut meille poliittisen korrektiuden. Kaikkien on varottava sanojaan, taikka muuten he saattavat saada syytteen. Koska monikulttuuria ei voi perustella rationaalisesti, puhetta on rajoitettava, jotta monikulttuurin perusteet eivät joutuisi kyseenalaisiksi."
Viisi merkkiä, joista tunnistaa psykotyttöystävän

Pari strippiä lisää Alempitasoisiin miehiin.

Ei kommentteja: