keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2004

Jos naiset hallitsisivat maailmaa...

Eppuluokkalaisen vanhemmat raivostuvat, kun heidän tyttärensä tuo koulun kirjastosta kotiin satukirjan, jossa tarinan prinssi saakin lopusssa - ei prinsessaa, vaan toisen prinssin. Rehtori sanoo, että se mikä ei ole sopivaa joillekin perheille, on sitä toisille.

Alkavatko naiset hallita maailmaa?

Vatikaani liittoutuu muslimien kanssa yhteen taistellakseen homoliittoja vastaan.

Britannian poliisin oikeuksia pysäyttää ja tutkia ihmisiä aiotaan rajoittaa, koska menettelyä pidetään rasistisena. Mustia ja aasialaisia tutkitaan enemmän kuin mikä on heidän osuutensa väestöstä. Tositarina: Minä kysyin muuten kerran oikealta poliisilta, että "miksi te aina näytätte pysäyttelevän vanhoja "romuautoja", ettekä koskaan uusia autoja." Poliisi sanoi, että "voitaisiinhan me niitäkin pysäytellä, mutta mitäs me sitten niille kuskeille sanoittaisiin - hyvää päivääkö?" Tuo on kyllä minusta pahimmanlaatuista autorasismia kerrassaan. Vanhalla paskalla autolla ajaminen ei takaa, että auto olisi laiton tai että kuski olisi rikollinen.

Tasa-arvo edistyy sentään vakuutuksissa. EU-direktiivi määrää, että toista sukupuolta ei saa syrjiä vakuutusmaksuissa. Lopputuloksena 17-24 vuotiaiden naisten ja vanhempien miesten vakuutusmaksut nousevat. Naiset ajavat kylläkin enemmän kolareita, mutta ne tapahtuvat alhaisemmissa nopeuksissa, jotenka rahalliset vahingot jäävät pienemmiksi.

Liikennevalojen piipitykset ollaan vaihtamassa linnunääniin Suomessa. Lopputuloksena valoissa seisoo luultavasti kasa sokeita ihmisiä: "Varpusia, pöllöjä ja strutseja tuntuu riittävän, mutta milloinkahan näistä hemmetin liikennevaloista oikein pääsee ylitse?"

Ei kommentteja: