torstaina, helmikuuta 26, 2004

Nainen ja miljonäärit

Ihanainen kirjoittaa miehistä ja rahasta:
"Raha on mukava lisä miehessä, mutta ei itse tarkoitus. Ihanainen ei ymmärrä Amerikassa järjestettäviä miljonääriklubien treffi-iltoja, joihin valitaan miljönäärin tyttöystäväksi haluavia rahanahneita harakoita, joista Matti Meikäläisen näköisen miljonäärit sitten valitsevat pikadeittaus –metodilla mukavimman."
Jos nainen on markkina-arvoltaan keskinkertainen, hänellä on mahdollisuus hankkia itselleen mies, jolla yksi huippuominaisuus, mutta ei kaikkia huippuominaisuuksia. Jos raha on naiselle tärkeää, niin hänen kannattaa valita itselleen rikas, mutta muilta ominaisuuksiltaan tasottomampi mies.

Jos taas nainen on tasokas ja hän haluaa itseään palvovan miljonäärimiehen, naisen ei kannata ottaa sitä komeaa, naisia naurattavaa toimitusjohtajaa, koska silloin naiselle jää suhteessa se ruikuttajan osa. Rikas mutta ruma mies taas pysyy paremmin naisen otteessa, mikä jokaisen ihanan naisen tulisi tietää.

"Jos Ihanainen olisi ökyrikas miljonäärimies, Ihanainen pitäisi suunsa supussa visusti omaisuudestaan. Kuka haluaa naisen, joka pitää sinusta vain rahan takia? Ei siksi, että olet mukava, kiltti, hyvä sängyssä, komea, vaan vain koska olet rikas. Mitäs jos omaisuus lähtee kävelemään? Niin lähtee sitten muuten vaimokin."
Eli rikkaan miehen kannattaisi näytellä alempitasoista miestä saadakseen "oikeasti" kiinnostuneet naiset seulottua pyrkyreistä? Niin kuin saduissa, joissa prinssi tekeytyy maalaistolloksi ja onnistuu silti hurmaamaan kauneimman neidon sydämen paljastaen lopulta asioiden oikean laidan. Valitettavasti elämä ei ole satua.

Jos rikas mies pitää suunsa supussa rahoistaan, niin hän saa hyvässä tapauksessa iskettyä itselleen 50 kiloa ylipainoisen, Siwan kassalla työskentelevän yksinhuoltajan. Sitäkö tässä haetaan? Naiset on hankittava niillä avuilla, joita itse kullakin sattuu olemaan. Toki olisi mukavaa, jos naisen voisi hurmata älyllään ja komeudellaan, mutta jos noita hyveitä ei ole, niin muutkin keinot käyvät.

Yhtä hyvin naisille voisi sanoa, että miehiä ei kannata hurmata ulkonäöllä, koska sitten kun vanhenet ja ulkonäkösi rapistuu, mies häipyy ulkonäkösi mukana.

"Jos nyt on silmittänyt itselleen miehen, joka sattuu olemaan miljonääri tai vaikka vain erittäin hyvin toimeentuleva, on muutama perussääntö jotka kannattaa muistaa:

1. Ihana nainen ei koskaan kysele miehen rahoista, palkasta tai perinnöstä, sillä hän ei voisi vähempää välittää niistä (esitä nyt edes).
2. Ihana nainen kohtelee rikasta miestä kuin ketä tahansa, mielellään vielä hieman korostetun välinpitämättömästi. Miehet joilla on rahaa, rakastavat myös valtaa ja ovat siis valmiita tekemään myös naisen valloittamiseksi töitä. Rahakkaat miehet myös epäilevät kaikkia yleensä hyväksikäyttäjiksi ja siitä seulasta on hankalaa päästä läpi. Älä koskaan kyseenalaista tai arvostele rikasta miestä!
3. Ihana nainen ei koskaan pyydä miestä ostamaan itselleen mitään tai oleta miehen maksavan, vaan tarjoutuu myös maksamaan itse kahvinsa, ruokansa jne. jotta mies kokee että nainen ei vietä aikaansa hänen kanssaan rahan takia.
4. Ihana nainen suhtautuu annettuihin lahjoihin hämmästyneenä ja ihastuneena, kuin hänelle ei kukaan koskaan olisi lahjoittanut mitään.
5. Ihana nainen muistaa kiittää jokaisesta huomionosoituksesta, lahjasta, kyydistä ja tarjotusta ateriasta.

Näillä säännöillä pääsee melko pitkälle. Myös tavallisten miesten kanssa, sillä ne perustuvat yleisiin hyviin käyttäytymistapoihin."
Nuo säännöt ovat hyviä ja toimivia. Tyhmään miljonääriin ne tehoavat siksi, että hän kuvittelee tosissaan, että nainen ei ole kiinnostunut hänen rahoistaan. Älykkääseen miljonääriin siksi, että hän huomaa, että nainen osaa ja haluaa pelata korttinsa oikein miellyttääkseen miestä. Loppujen lopuksi, mies kuin mies haluaa naisen, joka osaa ja haluaa miellyttää häntä.

Ihastuminen annetuista lahjoista on tehokasta siksi, että se matkii käytösmallina lasten ihastusta heidän saamistaan lahjoista. Tuollaisella lahjoista innostumisella vahvistetaan miljonäärissä sitä käsitystä, että naisen ja miljonäärin hierarkinen suhde on kuin isän ja tyttären välinen suhde, jossa isä käyttää määräysvaltaa ja tytär vaikutusvaltaa.

Miehet viehättyvät kaikista eniten, jos nainen imitoi käytöksensä sopivilla osillaan 11-vuotiasta tyttöä. Katsokaa vaikkapa kauniita filmitähtiä naisia Conanin haastatteluissa ja heidän elehtimistään. Se ei ole Paavo Lipposmaisen(tai feministimäisen) arvovaltaista ja tietäväistä, vaan 11-vuotiaan tytön eloisan hupakkomaista käytöstä.

Ihmisiä vaivaaviin liian lyhyisiin sähköpostiosoitteisiin(iki.fi jne.) on vihdoinkin löydetty ratkaisu.

Ei kommentteja: