maanantaina, helmikuuta 16, 2004

Barbie ja Ken eroavat!

Olin kuulevinani radiosta, että alkoholilukkoja suunnitellaan EU-alueella mahdollisesti pakollisiksi kaikkiin uusiin autoihin. Onkohan kukaan vertaillut tuon operaation hyötyjä ja haittoja keskenään? Vai onko niin, että kun kyse on autoilijoihin kohdistuvasta pakkotoimesta, niin mikään kustannus tai ajanhukka ei ole liian suuri. En tunne asiaa tarkemmin, mutta eikö tuollaisia alkoholilukkoja pysty huijaamaan jonkinlaisilla pumppaussysteemeillä?

Tohtori Marjo Vuorikoski oudoksuu Hesarissa poikien surkuttelua koulussa. Opettajiksi opiskelevat suhtautuvat poikiin myönteisemmin kuin tyttöihin. Poikia pidetään kiinnostavina ja huumorintajuisina, tyttöjä persoonattomana ja tylsänä massana. Vuorikoski väittää: "Koulussa sukupuolistereotypioiden uusintaminen on osa piilo-opetussuunnitelmaa."

Minäkin olen vaihtanut selaimekseni Firefoxin, niin kuin monet muutkin Blogistanissa. Se on nopea ja hoitelee pop-upit tehokkaasti. Tutustuin vasta nyt tarkemmin tabbed browsingiin ja täytyy kyllä sanoa, että se on kätevä ominaisuus siinä mielessä, että kun laittaa sivut samaan kansioon suosikeissa, niin kaikki kansiossa olevat sivut voi aukaista yhdellä klikkauksella. Säästyy muuten paljon aikaa ja hermoja.

Eipä ole ihme, että ihmiset ovat suuttuneet Panu Rajalalle. Soneran haussa toisena on sanoilla "Panu Rajala" väärän Panun päiväkirja. Luultavasti Katri Helenakin on erehtynyt päiväkirjasta. Koko ero taitaakin olla silkkaa väärinkäsitystä! Oikea Panu ei pidäkään Katri Helenaa fasistisen pahana!

Tämäkin päivä oli vielä nähtävä. Barbie ja Ken eroavat!

Ei kommentteja: