lauantaina, tammikuuta 17, 2004

Saako pummitappeluita järjestää rahasta?

Ylioppilaslehti kertoo viihteen porautumisesta uusiin syvyyksiin: "Tosi-tv hakee rajojaan. Yhdysvalloissa jackasseiksi ovat joutuneet kodittomat. Kuvausryhmä nauraa vieressä, kun mies repii rahasta etuhampaansa putkitongeilla. Bumfights on lasvegaslaisten nuorten miesten kotivideoprojekti, jossa kodittomat ja syrjäytyneet pistetään tekemään rahasta ja ruuasta temppuja."

Bumfightsien tekijöitä vastaan on nostettu oikeusjuttuja. Saako ihmisillä teetättää mitä tahansa rahasta, vai pitäisikö ihmisiä suojella heiltä itseltään? Tuosta kysymyksestä keskustellaan Näkökulmassa.

Bloggaajista Cybbis on katsonut Bumfigts 1:n ja kertoo siitä näin: "Näin tässä taannoin tuon "paljonkohutun"Bumfights 1:n. Niille, jotka eivät tiedä niin kyseessä on netin kautta myytävä kaupallinen elokuva, jossa näytetään lähinnä kun pummit satuttavat itseään / toisiaan rahasta ja mukana on myös koulutappeluita. Omasta mielestäni video on kyllä tosi karmaiseva. En voi suositella sitä kenellekään, edes kuriositettina. Liika on liikaa."

Introvertster pitää epätoivotut nettikaverit loitolla.

Piirrettyjen filmien fysiikan lait
on kootty yhteen. 1) Kallion kielekkeeltä ilmaan astunut piirretty hahmo putoaa vasta sitten, kun hän tulee tietoiseksi tilanteesta...

Kärsimätöntä pizza-, blogi- ja irkkisukupolvea varten on saatavilla kotoisa Irc-raamattu.

Ei kommentteja: