lauantaina, tammikuuta 31, 2004

Kultaiset kuukkelit

Jaahas, kirjahyllystä on ruvettava raivaamaan tilaa Kultaisia kuukkeleita varten! Mitäs kaikkea sieltä on tulossa...hmm...Tommi-patsas parhaasta erektuslaisesta blogista, kunniamaininta eniten käytetyistä atm, ytm tms. lyhenteistä, Mitali miesten puolustamisesta kultaisin lehdyköin jne jne.

Blogit.fi kirjoittaa: "Sen kummemmin asiaa tutkimatta voisi veikata, että Aaltoneito eli Janiika Aaltonen on ahkerin Pinserin blogilistalta löytyvistä bloggaajista." strong>Falmawen kirjoittaa todellakin neljää eri blogia ja on varmaan ahkera tuolla saralla, mutta onko se ainut kriteeri ahkeruudelle? Hyvien linkkien metsästäminen, vieraiden kielten kääntäminen ja "uniikkien" ajatusten esittäminen vaativat ainakin minulta eniten ahkeruutta, vaikka sitä ei välttämättä näe helposti lopputuloksesta. Voisin kirjoittaa paljonkin ajatusvirtaa ilman, että minua voisi pitää ahkerana, sillä se on enemmänkin itseilmaisua kuin työtä ja siten verrattavissa jutteluun kavereiden kanssa.

Kuinkahan moni ihminen tietää ylipäänsä blogien olemassaolosta? Kun mietin tuttujani, niin arvelen, että he ovat ainakin autuaan tietämättömiä koko ilmiöstä. Itsellänikin meni puolisen vuotta Tommipommiin tutustumisesta, ennen kuin pääsin blogimaailmaan sisään.

Ei kommentteja: