tiistaina, joulukuuta 30, 2003

Cosmon kikat

Cosmo paljastaa "toimivimmat" kikat, joihin mies kuin mies lankeaa heti kättelyssä. 1) Miehet ihailevat naisia, joilla on mielipiteitä ja jotka tuovat näkemyksensä esille olematta itsekkäitä.

2) Miehetkin vatvovat kuteita ja nykertävät hiuksia siinä missä naisetkin. Kannattaa kehua jotakin yksityiskohtaa miehessä, kuten sitä, kuinka hyvin miehen paidan väri sopii yhteen hänen silmiensä väriin.

3) Naisen ei pidä leikkiä treffeillä niin kilttiä neitiä, että vaikutelma on valju kuin kylmä kaurapuuro. Miehet arvostavat naista, joka osaa tarpeen vaatiessa näyttää kaapin paikan.

4) Ei hätää, vaikka vaatteet lentävät nurkkaan muutaman drinksun jälkeen. Tärkeintä on, että molemmilla oli hauskaa. Jos mies ei sitten yllättäin soitakaan, johtuu se enemmän treffeistä kokonaisuutena kuin kuin kiihkeistä hetkistänne.

Cosmon ohjeet ovat näemmä suunnilleen päinvastaiset minun antamieni ohjeiden kanssa. Jos minä olisin nainen, niin valittaisin noista Cosmon ohjeista kuluttajavalituslautakunnalle. Cosmo kertoo naisille sellaisia ohjeita, joita naiset haluavat kuulla, vaikka nuo ohjeet eivät toimisikaan tai tekisi naista onnelliseksi. Yhtä hyvin painonvartijat voisivat antaa ohjeeksi, että syökää kymmenen suklaamunkkia päivässä ja vaikka paino nousisikin, niin vika ei ole meidän ohjeissa, vaan laihdutuskuurissa kokonaisuutena.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, totta puhut, Henryseni!

Nainen, joka näyttää kaapin paikan, saa siirrellä kaappejansa ihan yksinään.

- Vortac