tiistaina, marraskuuta 18, 2003

Tapoja pilata parisuhde

Menopaussi listaa 45 tapaa pilata parisuhde. Tässä muutamia kommentteja noista tavoista.

"1) partakarvojen/hiusten jättäminen lavuaarin reunoille." Kun hommaa tarpeeksi monta lemmikkiä, niin ihmiskarvoja ei edes erota muista.

"2) kaikki, mikä murustaa syödään sellaisissa paikoissa, että voi varmasti jättää muruja ympäriinsä." Ruuan nautittavassa paikassa syömisestä saatava nautinto on suurempi kuin muruista aiheutuva harmi.

"12) tapa hajottamisen jälkeen sotkea osien järjestys niin, ettei niitä koskaan enää saa järjestykseen." Tunnetko muka jonkun, joka on pystynyt kokoamaan Hesarin ennalleen sen lukemisen jälkeen?

"17) tapa kertoa aina uudestaan ja uudestaan samoja vitsejä ja odottaa toisen nauravan; jo kymmenes kerta hyydyttää hymyn, tuhannes kertaa saa raastamaan hiuksia päästään." Toisto on huumorin suola. Monet jutut alkavat naurattamaan vasta kun ne on kuullut yli sata kertaa.

"19) tapa kertoa kavereille hauskoja juttuja meidän muijasta." Tuo voi olla katastrofaalinen tapa, riippuen tietenkin juttujen laadusta. Naisen tulee joka tapauksessa kestää naisten logiikkaan kohdistuvia naureskelujuttuja.

"24) tapa kuljeskella ympäriinsä puhelimeen kovalla äänellä puhuen." Tuo on todella rasittava tapa. Valveutuneimmilla ihmisillä ei tietenkään ole kännykkää ollenkaan.

"29) tapa jättää komeron ovet aina auki." Säästää aikaa.

"33) tapa ostaa aina halvinta tarjoustuotetta." Parempi tapa tuo on kuin että ostaisi aina kalleinta tuotetta.

"36) tapa tehdä kännissä aina sama ele joka välissä (peukalo ylhäällä painokas JESS)." Luotettavuus on hyvä piirre kumppanissa.

Mies: Olet tosi onnekas kun tapasit minut. Minunlaisiani miehiä ei kasva puissa.
Nainen: Niin, ei kasva, vaan roikkuu.

Ei kommentteja: