torstaina, marraskuuta 27, 2003

Naiset haluavat miehet johtoasemiin

FAQ miehistä: 1) Mitä tarkoittaa, kun mies sanoo, että hän ei halua suhdetta juuri nyt? Sitä, että seksi sinun kanssasi kelpaa kyllä, kunhan vain kyse ei ole enemmästä. " 2) Miksi poikaystävä ei vastaa kysymyksiisi? Hänellä ei ole vastausta tai et kuitenkaan pitäisi vastauksesta. 3) Miksi miehet eivät ole herkempiä? Jotkut miehet yrittivät sitä 80-luvulla, mutta se ei ollut menestys. Naiset eivät yksinkertaisesti pidä herkistä miehistä. 4) Miksi miehet valehtelevat? Naiset pakottavat miehet valehtelemaan. 5) Miksi miehet eivät vastaa heti suoraan yksinkertaiseen kysymykseen? Naisilla on jo tiedossa oikea vastaus tuohon kysymykseen. Miehillä menee aikaa tuon oikean vastauksen miettimiseen.

Tangokuninkaalliset Saija Tuupanen ja Kari Hirvonen ovat ajautuneet romanssiin ja hylänneet vanhat kumppaninsa. Markkina-arvoteoria niittää jälleen satoaan. Iltalehti kertoo: "Seppo Kulmala pitää Saijan ja Karin elämäntilannetta ennalta-arvattuna. Hänen mukaansa artistien elämä muuttuu lähes poikkeuksetta tangokuninkuuden myötä. Jos vanha suhde ei ole ollut voimakas, se purkautuu väkisin."

Hesari kuvailee työtapaturmia suomalaisten asenneongelmaksi ja suhtautumishäiriöksi. Turha riskinotto johtaa suuriin onnettomuuslukuihin. Esimerkkeinä suhtautumishäiriöisistä ihmisistä toimivat miehet. Mitenköhän feministit reagoisivat, jos Hesari kirjoittaisi esim näin: "Monet raiskaukset johtuvat naisten asenneongelmista ja suhtautumishäiriöstä. Naiset ottavat turhia riskejä lähtiessään juovuspäissään miesten kanssa jatkoille."

Poliittisesti epäkorrekti kirjoittaa: "Tekniikka&Talouden välissä ollut Tekninen Uratie sisälsi seuraavan tutkimustuloksen: "Suomalaisista 51 prosenttia on sitä mieltä, ettei esimiehen sukupuolella ole väliä, vaan muut ominaisuudet ratkaisevat. 32 prosenttia raataa mieluiten miespomon alaisuudessa. Vain 17% toivoo naispuolista johtajaa. Kaikista eurooppalaisista naisäänestäjistä peräti 77 prosenttia toivoi esimiehekseen miestä." Onko enää mitään syytä ihmetellä, miksi miehet ovat johtavissa asemissa ja miksi miehet tienaavat enemmän? Naiset saavat juuri sitä mitä haluavatkin.

Ei kommentteja: