keskiviikkona, marraskuuta 19, 2003

Blogistanin top-20

Pinseri: Isännän oikeudella kestokärkenä. Blogin meriittejä on vaikea arvioida irrallaan blogislistan pitämisestä. Jos se aloittaisi nyt, ilman blogilistaan liittyviä kommentteja, niin mikä olisi menestys(nr 243)? Ihan ok, mutta menestyksessä noin puolet isäntälisää.

Ikuinen Kahvitauko: Pinserin ainut uhkaaja, käynyt hetkellisesti kärjessäkin. En täysin ymmärrä syitä noin hyvään menestykseen, vaikka blogi onkin välillä ihan harmittoman hauska. Pitäisi varmaan itse mennä konttoriin töihin, että juttujen viehätys aukeaisi.

Kysyn vaan: Luovan kirjoittamisen kruunamaton mestari. Oman lajinsa ehdoton kuningas sisältäen laadukkaita linkkejä. Menestys ei ole yllätys ja nostetta riittänee jatkossakin, jos ei sitten kompastu sisäänlämmittelemään liikaa omaa erinomaisuuttaan.

Tommipommi: Kykyjä löytyy, mutta tahdossa on puutteita. Vakiokasvo huippukärjessä, mutta suhteellinen tilaamäärän kasvu on pysähtynyt. Kirjoitusten "taso" vaihtelee laidasta laitaan - Nettitestistä neronleimaukseen.

Ojasta noustaan: Tuottelias ja potentiaalinen, mutta liikaa turhanpäiväistä jorinaa lukijanäkökulmasta katsottuna. P.S Laulut ovat parempia kuunneltuina kuin luettuina.

Tiramisu: Kerää lukijoita sekä MA-porukasta, että MA-porukkaa vieroksuvasta porukasta.

Visa Kopu: Ainut tietokoneaiheinen blogi jäljellä kärkipäässä. Taso parantunut kilpailun paineessa, mutta asemien pitämisessä voi olla vaikeuksia muitten aihepiirien jyrätessä ohitse.

Hassuja heräämisiä: Monta kertaa olen päättänyt, että nyt luen Hassuja heräämisiä oikein ajatuksen kanssa, mutta en ole koskaan päässyt paria kappaletta pitemmälle. Mystistä. Ainakin blogin ulkonäölliselle luettavuudelle olisi tehtävä jotakin.

Kobaia: Päiväkirjapainotteinen blogi. Suunta on varmaan alaspäin, ellei muuta sisältöä ilmaannu.

Mitvit: Taso parantunut selvästi alkuajoista, vaikka potentiaalia on aina ollut. Flegmaattinen kirjoittaja, jota pitää potkia perseelle, jotta siitä saa tehot irti. Kolmasosan menestyksestään hankkinut minun kustannuksellani. Tosi tarina: Minä luulin, että blogin nimi tulee sanoista Midget ja Wit, tarkoittaen älykääpiötä.

Ihmissuhteet: Tilaajamäärän kasvu on ollut tyrehdyksissä jo pitemmän aikaa, mikä tietää laskua listalla ennen pitkään.

Benrope: Ahdistus näyttää purevan. Noin hyvä menestys on pieni yllätys.

Ilkka Kokkarinen: Lopettanut toistaiseksi. Minulla on asiasta teoria. Ilkka on kirjoittanut mm. feministien viisauksista kriittiseen sävyyn ja muuttanut Kanadaan. Nyt epäilen hänen joutuneen kaltereiden taa!

Kasa: Yleisblogi, jonka taso on parantunut selvästi kilpailun paineessa ja suunta kääntynyt laskusta nousuun.

Plöki ja Siiveniskuja: Vihatut ja rakastetut blogistanin luonnonlapset. Kuin sisko ja sen veli.

Näkymä rannalta: Aforismin oloisia mietiskelyjä ilman informatiivisempää sisältöä. Erilainen.

!Absolute Truth: Naisena aloittaneella yhden vitsin bloggaajalla vaikuttaisikin olevan munat. Absolute Drag. Onko tämä blogistanin realityshow?

Schizo Blog: Asiaa löytyy paljon laidasta laitaan, paljon päiväkirjatyyppistä pohdiskelua

Matkalla: Nettitestien kuningatar. Suosittelen omaa sivublogia testailua varten.

Dägä Dägä: Taso parantunut uudistumisen jälkeen. Katsotaan, minne rahkeet riittävät.

Ei kommentteja: