tiistaina, lokakuuta 28, 2003

Mikä tekee naisesta valloittavan?

Julia Grice on kirjoittanut kirjan, Mikä tekee naisesta valloittavan? Tässä otteita kirjasta: "Tutkimuksissa on todettu, että mies tarvitsee vain 7 sekuntia päättääkseen, tahtooko hän tutustua naiseen."

Jayne Mansfieldin määrittely eroottisuudelle: "Täytyy vain tietää, mitä tekee ja tehdä se sitten hyvin naiivisti"

Jeanne Duran: "Jos nainen tekee heti alkuun selväksi, että hän on nainen ja toinen taas on mies, niin silloin alkaa kipunoida. Kun mies havaitsee naisen käyttäytyvän tällä tavoin, niin silloin naisella on seksuaalista viehätysvoimaa"

"Miehet suosittelivat minulle haastateltaviksi seksikäinä pitämiään naisia ja ainoa seikka mikä tuntui yhdistävän noita naisia, oli lämpö."(feministit, laittakaa ylös muistikirjaan)

"Itsevarmuus on seksikkyyden kannalta tärkeämpää kuin mikään muu. Jos nainen on varma omasta seksuaalisesta viehätysvoimastaan, niin hänen ei tarvitse olla upean näköinen."

"Yksi tapa kuvailla viehättävän näköistä naista on lähes pettävän yksinkertainen - hän ei ole mies. Fyysinen vetovoima perustuu sukupuolten välisiin eroihin
"(feministit, laittakaa ylös muistikirjaan)

"Seksikäs nainen on sen näköinen, että hän pitää seksistä, jahän puhuu tai vihjailee seksistä ainakin silloin tällöin."

"Kahdesta naisesta viehättävämpi on se, kumpi pitää itseään viehättävämpänä."

"Seksikkäät naiset pitävät useimmiten miehistä ihmisinä, ja tämä aito mieltymys miehiin saattaa olla yksi heidän viehätysvoimansa salaisuuksista."

"Seksikkäillä naisilla ei ole vihantunteita miehiä kohtaan
"(feministit, laittakaa...)

"Flirttailun yhtenä tarkoituksena on osoittaa alistumista, näyttää miehelle, ettei aio käyttäytyä hyökkäävästi tätä kohtaan."

"Miehiä viehättää enemmän sellainen nainen, joka ensin rankaisee ja sitten palkitsee kuin sellainen, joka vain palkitsee. Tuollainen nainen on miesten mielestä haastava."

"Tavallisen oloiset naiset vaikuttavat viehättävämmiltä, jos he ovat kauniiden naisten seurassa
"(eli miesten metsästys naistutkijoiden seurassa ei ole hyvä ajatus)

Ei kommentteja: