lauantaina, lokakuuta 18, 2003

Marko Ahonen naisista

City-lehden menneessä artikkelissa Marko Ahonen pohtii hukassa olevia kolmekymppisiä naisia: "Naiset halusivat työelämään siinä missä miehetkin. He onnistuivat. Nyt omatunto kolkuttaa, kun perhettä on pakko laiminlyödä. Stressiä pukkaa, töissä ei olekaan kivaa. Miksi miehet eivät kertoneet tätä etukäteen? Psyykelääkepurkin ääressä nainen pohtii hieman nolona, voisiko kellon viisareita kääntää vielä taaksepäin."

"Naisten pukeutuminen vaatii masokistista luonteenlaatua. Kukaan ei uskalla sanoa ääneen muotibisneksestä, että keisarilla ei ole uusia vaatteita." Hyvä huomio. Miksei kukaan vihellä poikki muotisykliä ja sano, että "hei, me ollaan nähty nuo jo!". Eikö muotia voisi kieltää lailla? (P.S Minä pukeudun itseäni varten ja käytän tuulipukua).

"Vain huumebisneksessä on paremmat katteet kuin kosmetiikassa." Huumeiden ostamisessa katteen hyväksymisen jotenkin ymmärtää, jos on koukussa eikä valinnanvaraa ole. Kosmetiikan katteet ja katteettomat lupaukset hyväksyäkseen ostopäätöksellään ihmisen täytyy olla todella yksinkertainen. "Hiuksesi ovat 78% tuuheammat...olet sen arvoinen!" Ja paskat.

"20, 30, 40 tai 50 vuotta; nainen elää aina parasta aikaansa. Joko naistenlehdet valehtelevat tai sitten hän on todella onnekas. Mutta jos onnen määrä todella lisääntyy iän myötä, miksi ikää ei haluta näyttää?" Naistenlehtien iäkkäämmille malleille on yhteistä se, että he näyttävät ikäistään nuoremmilta, mikä antaa sellaisen viestin, että nuori on parempi kuin vanha. Miksi lehdissä ei myönnetä asiaa suoraan?

"Nainen ja vasara on nähty yhdessä kuten myös mies ja pölynimuri. Oikeasti naisten työt ovat yhä naisten töitä ja miesten työt miesten, vaikka ääneen muuta puhutaankin." Noinhan asia on ja sen huomaa selvimmin mökkiolosuhteissa. Naiset hääräävät mökin sisä- ja miehet ulkopuolella.

"Kun naisesta tulee päättäjä, hän muuttuu mieheksi ja jatkaa miesten luomaa poliittista kulttuuria."

Misu "täten paljastaa, että Tiralla on kierroksessa kolome(3) miestä yhtä aikaa ja siltä aikataulujen sumplimiselta ei bloggaamiseen jää aikaa. "Tiran mallin" luulisi viehättävän erektuksia. Kun yksi nainen pitää tyytyväisenä useita miehiä, on markkinoilla täten selvää naisylijäämää." Malli sinällään on aivan mainio, mutta jos tutut merkit paikkansa pitävät, niin tuollaisilla kierrätysmiehillä on myöskin naisia kaikille sormille, jotenka miesten saama kollektiivinen hyöty valuu hukkaan. Kaunis ele kuitenkin Miran suunnalta.

Ei kommentteja: