lauantaina, lokakuuta 18, 2003

Blogi-idols

Jonkun täytyy aina olla viimeisenä. Vilkaistaanpa hiukan blogilistan loppupään aktiivisesti päivitettyjä suomenkielisiä blogeja idols-hengessä ja mietitään, miksi ne ovat siellä? Sijalla 441 eli toiseksi viimeisenä yhdellä tilaajalla on Uninalle, joka kertoo Burmankissoista. Nimi on harhaanjohtava ja sivusto toimii epätyydyttävästi, mutta sisältö on kohtuullisen tasoista, vaikkakin liian päiväkirjamaista kiinnostaakseen. Ahaa, blogin nimelle löytyy selityskin(huono syy sivun nimen muuttamiseksi epäkuvaavaksi): "Muutin blogilistalle sivujeni nimen. Sirun burmasivut,kuulostavat liian kissamaisilta ja liiaks sirumaisilta. Uusi nimi on nyt Uninalle ja pysyy." Olen tuskin kovin väärässä jos sanon, että myöskin sijoitus on ja pysyy.

Sijalla 433 on Poikien sivut, missä on kuvia vauvoista. Kaikki vauvat näyttävät samannäköisiltä, jotenka blogilla ei ole uutuusarvoa. Vauvojansa ja vauvojensa kuvia esittelevät ihmiset ovat yleensä muutenkin rasittavaa porukkaa. Vauvojen kuvat eivät ole kiinnostavia, jotenka blogin sijoitus ei ole yllätys.

Sijalta 428 löytyy JamPS. Lainatut postaukset blogista kertovat synkkää kieltään: "Huh, viime yönä nukuin about tunnin ja loput sitten kierin paikallani Nooh, pientä. Tarkoituksena vieläkin valvoa seuraava yö", "Uni ja tekemisen puute pääsivät yllättämään, joten kävin nukkumassa noin 6h(?). Ja taas jaksaa", "Jaahas, väritin vaan vähän naamaa niin jo poistetaan oletuskuva..." Aaargh, tuomio: Kymmenen vuotta ehdotonta.

Sijalla 422 on Lepotus. Nimi on kammottava. Entäs sitten postaukset? Tässä esimerkkejä: "kertakaikkiaan paska maanantai. melkeen..", "paluu arkeentumiseen ja päivätyöhön. maalaamista onki kerenny tekemään keskittyneemmin. pitkästä aikaa maalasin kankaalle. paperille on kertynyt enemmänkin viimeaikoina." No, onneksi putoamisvaraa tuolla blogilla on vain parikymmentä sijaa.

Sijalta 406 löytyy Kari T: Kuvia. Tuosta blogista löytyy...hmm...kuvia. Tässä on kuva miehestä, joka on hämmästyksestä suunniltaan kuullessaan, että blogilla on peräti kolme tilaajaa. Lapsetkin naureskelevat blogin huonolle sijoitukselle. Jopa matopelin pelaaminen kännykällä on parempaa ajanvietettä kuin tuon blogin lukeminen. "Ei enää näin huonoja blogeja!", sanoo tämä mies.

Ei kommentteja: