lauantaina, syyskuuta 20, 2003

Naiset ja eläinseksi

Tiramisu kirjoittaa: "Äijä halusi nussia koiriani. Hyi helvetti. Jos olisin väkivaltaista tyyppiä TAI edes vähän isompi olisin hakannut äijästä paskat pihalle. Koirat olisivat saaneet syödä raadon jos se niille olisi kelvannut. Siis millainen ihminen tuntee vetoa eläimiin? Miksi näistä asioista ei puhuta?" Isot pojat ovat kertoneet, että netistä löytyy helposti kymmeniätuhansia kuvia, joissa NAISET harrastavat seksiä eri lajisten eläinten kanssa. Yleensä koirien tai harvemmin hevosten kanssa. Naisen ja ison koiran väliseen intiimiin suhteeseen suhtaudutaan lähinnä huumorilla. Tyttöjen hevosharrastuksessakin on mukana eroottinen puoli. Onko jossakin muuten tehty tutkimusta siitä, onko seksi ihmisten kanssa koirille a) mukavaa vai b) vastenmielistä? Ja jos se on mukavaa, niin pitäisikö ihmisiä suorastaan kannustaa siihen eläinrakkauden nimissä? Ei minulla sinänsä ole mitään sitä vastaan, että hevostytöt ja koiranaiset suljetaan pakkolaitoksiin ja avain heitetään jorpakkoon. Ensiksi pitäisi kuitenkin tuomita sellaiset pervertikot, joille tulee halu hakata toisia ihmisiä paskaksi ja syöttää sitten ruumiit koirille. Se on todella sairasta.

Pieni katsaus Hesarin tämän päivän uutisiin. EU:n perustuslaki koventaa Suomen rangaistuskäytäntöä. Se on varmaan kansan enemmistön mieleen. Mistä johtuu, että enemmistö ihmisistä tuntuu aina olevan rangaistusten koventamisen kannalla, kaikentyyppisissä rikoksissa? Kuinka kovia rangaistusten tulisi olla, jotta ne olisivat kansalle riittävän kovia? Unohtavatko kansalaiset kovia rangaistuksia vaatiessaan, että rangaistusten tulee joka tapauksessa olla oikeudenmukaisessa suhteessa toisiinsa? Ei pahoinpitelystä voi tuomita ankarammin kuin taposta. Jos jonkin yksittäisen rikostyypin rangaistuksia kovennetaan huomattavasti, niin luultavasti koko asteikkoa pitää ruuvata ankarammaksi.

Kolme kuoli terästehtaan räjähdyksessä, yksi loukkaantui vakavasti pudottuaan parvekeremontin yhteydessä. Osaatteko arvata, kumpaan sukupuoleen uhrit kuuluivat? Tällaisia uutisia näkee lähes päivittäin. Naisten ja miesten työt pitäisi todellakin saada tasa-arvoisempaan asemaan. Muutamien prosenttien palkkaero ei ole mitään tuollaisten tragedioitten rinnalla.

Toivottavasti tällä herralla käy hyvä flaksi.

Ei kommentteja: