lauantaina, elokuuta 23, 2003

Kenelle kannattaa nauraa?

Melanie kysyy kommentissaan: "Mitä ihmeen naurettavaa siinä on että naiset suosivat voimakkaita alpha-uroksia?" Ei siinä ole mitään naurettavaa. Sehän täysin järkevää toimintaa. Hihittäminen alkaa siinä vaiheessa, kun naisten tasa-arvokomitea alkaa pohtimaan, miten ihmeessä miehet ansaitsevat naisia enemmän? Onko kyseessä patriarkaalisen järjestelmän naisia alistava juoni? Ensin naiset valinnoillaan pakottavat miehet hakeutumaan alfa-uroksiksi ja sitten naistutkijat raapivat tikkuja sormiinsa miettiessään seminaareissaan, että miten meitä naisia taas sorretaan?

Melanie kirjoittaa: "Aivan aivokuolleitahan naiset olisivat olleet jos he suosisivat niitä uroksia jotka pystyvät heikosti tai ei lainkaan hankkimaan ruokaa ja suojautumaan. Siis todellisia bimboblondeja jotka eivät tajua kummalla puolella leipää voi on ja mitä kannattaa tehdä.." Olen aivan samaa mieltä. Ketkä ovat nyky-yhteiskunnassa samanlaisia bimboblondeja? Aivan oikein - Feministit. Feministit haluavat hankkia ruuan itse vaikeimman mukaan, eivätkä ymmärrä virittää avujaan parhaan alfa-uroksen hankkimiseen tai eivät edes suostu ottamaan parhaita alfauroksia. Voiko bimbompaa edes olla?

Melanie jatkaa: "Eikös täällä ole niin huokailtu kuinka naiset elävät sellaista elämää jota ATM:t haluaisivat elää? On huokailtu, koska sellainen elämä - mitä naiset elävät - olisi yltäkylläisen täydellistä alempitasoisen miehen näkökulmasta katsottuna. "Nyt on joko niin että naiset eivät todellisuudessa eläkään sellaista elämää jota muut haluaisivat elää tai sitten teoriasi on väärä." Naiset elävät yltäkylläisten valintojen elämää. Naisille ei vain riitä mikään, eivätkä he osaa käyttää valintamahdollisuuksia hyödykseen.

Lokori kommentoi: "En minä ole ajatellut näitä juttuja niin että täällä naureskeltaisiin naisille erityisesti, tai kenellekään muulle. Korkeintaan naureskellaan ihmisten tekopyhille jutuille kun sanotaan yhtä ja tehdään toista." Näinhän se asia on. Nauraa voi vain sellaisille asioille, jotka naurattavat. Tekopyhyys ja epäloogisuus ovat hyviä naurunaiheita. Miettikää itse, mikä ihmisryhmä tarjoaa parhaat tekopyys- ja epäloogisuusnaurunaiheet?

Ei kommentteja: