torstaina, heinäkuuta 24, 2003

Tosimiehet ja olympia-aate

Sinikka Mönkäre Ilta-Sanomissa: "- On vastenmielistä puhua, että olympialaisten yhteydessä bordellien määrää pitäisi lisätä. Tämä on käsittämätön asia ja täysin vastoin olympia-aatetta." Ai jaa, tuo onkin ihan uusi perustelu prostituution vastustamiseksi. Tuleeko tuosta perustelusta sitten uusi muoti? ("Naisten ei tarvitse mennä armeijaan, koska se olisi olympia-aatteen vastaista.") Enkä oikein edes ymmärrä, miten se on olympia-aatetta vastaan. Täysi hööki päällä, armoton ähkintä ja voittaja korjaa potin. Pisimmälle, korkeammalle vai miten se nyt menikään.

Anyara-aforismeistä löytyy huolestuttavia viisauksia, kuten tämä: "Varo miestä, joka moittii naiskirjailijoita, hänen peniksensä on pikkuruinen, eikä hän osaa tavata." Täytyy varmaan lopettaa naisblogistien ivaaminen. Sitten löytyy paradoksaalisia totuuksia, kuten tämä: "On mielenkiintoista todeta, että monet naiset eivät näe olevansa syrjittyjä; parempaa todistetta heidän syrjinnästään ei ole." Nykyäänhän kaikki naiset tietävät olevansa syrjittyjä, vaikka eivät ole.

Tosimiehillekin löytyy oma sivusto. Tässä hiukan tosimiehen ominaisuuksia lueteltuina:- vetää hinttareita turpaan, - vetää ruotsinkielisiä turpaan, koska TosiMies tietää, että ne ovat hinttareita kaikki, - haisee reilusti hielle, eikä kemikaaleille, - vaihtaa kalsarinsa korkeintaan kerran viikossa, - ei ajele karvojaan, - pitää naisensa nyrkin ja hellan väissä,- pettää naistaan aina mahdollisuuden tullen, - ei kulje julkisilla,- ei käytä sateenvarjoa, - ei osallistu lastensa kasvatukseen muuten kuin kurittamalla ruumiillisesti, - kiroilee jatkuvasti. - käy suihkussa korkeintaan kerran viikossa, - ei syö rehuja pihvin kanssa, eikä muulloinkaan jne. Sivulla voi myöskin suorittaa testin: Oletko tosimies?

Ei kommentteja: