maanantaina, kesäkuuta 16, 2003

Puolenkuun blogipohdintaa: Kai tässä on siirryttävä tämänkin blogin kohdalla keveämpään kesäohjelmistoon, mikä käytännössä tarkoittaa samaa kuin television kesäohjelmisto: Enemmän aivotonta höpinää ja ikivanhoja uusintoja. Formaattina olen ajatellut kokeilla lyhyempiä kertapostauksia, mutta useammin. Keskiverto bloginlukija tuskin jaksaa/kykenee lukemaan kovin pitkiä jaarituksia yhdellä kerralla - en minä ainakaan. Samalla on varmaan nostettava etusivulla näkyvien postausten määrää. Lukijakommentit jakautuvat useammille tekstinpätkille, mistä voi olla sekä haittaa ja hyötyä. Lukijakommentointi on noussut kiitettävän suosituksi. Pitänee miettiä, rupeanko vastaamaan kiinnostaviin kommentteihin näin blogin kautta. Kai sitäkin on kokeiltava.

Näin yleisesti kun blogimaailmaa tarkastelee, niin se on jatkanut kasvuaan ja Erektuslaisista Ilkka Kokkarinen näyttää nousseen Top teniin "vihastaan" huolimatta tai sen ansiosta, mikä ei varmaan yllätä ketään, sillä Ilkan blogi on määrä/laatu-suhteeltaan tällä hetkellä selkeästi paras. Tommipommilla näyttää kirjoittelu tökkivän niin teknisesti kuin omasta mielestäänkin. Ehkä pieni huili tekee vain terää, sillä tuskin kukaan kykenee pitämään koko ajan yllä sellaista älyllistä ja kirjoituksellista tasoa kuin mihin Tommi parhaimmillaan pystyy.

Sitten muistutuksena Ihmissuhteet-blogin parodiointikilpailusta. Olisi mukava nähdä erektuslaisten parodiaversiot blogistani. Ainakin Markku ja Ilkka ovat ovat näyttäneet kynsiään parodiaosastolla, joten kyvystä se ei ainakaan ole kiinni. Ja kommettiosaston kuningattarelle kevyestille sanoisin, että kun sinä aina patistelet minua kirjoittamaan tunteista, niin patistelenpa sinua astumaan parodian ihmeelliseen maailmaan. Parodian voi raapustaa vaikkapa kommenttiosastolle tai minne vain lystää. Ja kirjoituksen pitää olla tietenkin mahdollisimman rasvainen ja härski, koska hienotunteisuus ei muutenkaan kuulu tämän blogin hyveisiin. Joten antakaa vain tulla omaa lääkettäni tänne päin.

Ei kommentteja: