lauantaina, kesäkuuta 28, 2003

Mediasta poimittua

Kruununprinsessa Victoria vaatii ponnekkaasti, että puolet Ruotsin päättäjistä ja yristysten pomoista tulisi olla naisia. Naisilla kun löytyy sitä tarvittavaa tunneälyä. Seuraavaksi Victoria varmaan vaatii, että puolet Ruotsin jääkiekkomaajoukkueen pelaajista tulisi olla naisia. No, se olisi ihan nastaa, koska silloin Suomellakin olisi pieniä mahkuja.

Filosofi Pekka Himanen antaa Iltalehdessä iskuvinkkejään. Hän ei kyllä vaikuta olemukseltaan maailman parhaalta casanovalta, joten hänen vinkkeihinsä lienee syytä suhtautua varauksella. Toisaalta, jos hän osaa neuvoa, miten fiksu nössö pystyy iskemään yhdenkin naisen, niin hänen neuvonsa ovat kullan arvoiset. Ensiksi Pekka käskee käyttämään rakkauslihasta. Kuulostaa ihan hyvältä. Filosofi on pyöritellyt mielessään myöskin täydellistä iskustrategiaa: Ensin kysytään naiselta: "Haluatko tietää elämän tarkoituksen?" ja sitten kun nainen vastaa "kyllä", niin jatketaan: "Kerron sen, jos harrastat seksiä minun kanssani". Filosofilla on myöskin tiedossaan elämän tarkoitus, mutta sen hän suostuu paljastamaan vasta seksin jälkeen. Pekan strategia on siis käyttää älyllistä prostituutiota, mikä ihan järkevää, koska silloin rahat säästyvät tärkeämpiin epäfilosofisiin käyttötarkoituksiin.

MTV3:n helmen artikkelista selviää, että: "On arvioitavissa, että liikapainon kertymisestä 50 prosenttia on geeniperäistä." Ellien artikkeleista löytyy 15 tapaa pilata parisuhde lomalla ja parhaat treffi-ideat. Miksi muuten joka paikassa on ohjeita treffien järjestämiseen ja parisuhteen hoitamiseen, kun todellisia avuntarvitsijoita olisivat ne, jotka eivät kelpaa treffeille ja suhteisiin. Eikö naistenlehdissäkin voisi olla haastatteluja alempitasoisista miehistä ja laajoja vinkkiartikkeleita siitä, miten pääsee treffeille, jos on tyhmä, ruma ja sosiaalisesti rajoitteinen? Hoidetaan pahimmat ongelmat ensin ja keskitytään hienosäätöön vasta sitten.

Ellien artikkeli "sinkku ei ole automaattisesti haku päällä" läpsäisee märällä hansikkaalla alempitasoisia miehiä kasvoihin. Artikkelin Norasta kerrotaan ensin näin: "Hän kertoo käyvänsä usein baareissa ja bileissä ja viettävänsä muutenkin sosiaalista elämää, mutta kieltää olevansa tuolloin miestä metsästämässä." ja sitten näin: "Nora ei silti ymmärrä niitä, jotka etsivät vimmatusti ja jatkuvalla syötöllä seuraa. Tai ymmärtää, muttei haluaisi itse elää niin. ”Tunnen joitakin ihmisiä, joilla tuntuu olevan krooninen yksinäisyyden pelko tai hirveä tarve löytää joku."" Tarvitseeko sanoa enempää?

Ei kommentteja: