sunnuntaina, kesäkuuta 22, 2003

Baarit ja iskeminen


Benrope kirjoittaa 15.6 seuraavasti : "Olen mielessäni suhtautunut hieman vähätellen vaikkapa Spacegirlsien ja Birdyn valituksiin rumemman sukupuolen edustajista, joiden pasmat sekoavat täysin naisen keinuvan perseen nähdessään. Vislailevat ja läähättävät suomalaisjuntit ovat pohjimmiltaan harmittomia ääliöitä, joilla on kotikasvatus mennyt vähän kieroon. Viikonloppuna benrope alkoi ymmärtää. Tuo valitus taitaa sittenkin olla aiheellista. Rajansa junttiudellakin.

Kun benrope duunikavereineen päätti viikon päätteeksi rentoutua yhteisellä illanvietolla siistissä olutravintolassa, johon ei yleensä tulla iskutarkoituksella, seurueen naispuoliset jäsenet olivat helisemässä. Vaikka perheenäiti nyt olisikin vapaalleen meikannut ja pukeutunut vähän raflaavammin, pitäisi kiimaisten karvaperseitten silti kertahuomautuksella ymmärtää, ettei nainen ole etsimässä seikkailua. Luulisi menevän kaaliin ainakin alkuillasta. Nämä rasittavat sääliöt jatkavat silti suomalaisella sisulla piirittämistä tajuamatta mitään edes vähän isommista vinkeistä. Lopulta istumajärjestystä piti muuttaa ja sijoittaa leidit mahdollisimman hankalasti iskettäviksi. Tämän järjestelyn jälkeen pari sinnikkäintä kivespussillista katsoi egoaan syvästi loukatun. Happamasti kommentoituaan nuo jumalan omakuvat poistuivat ravitsemusliikkeestä. Hyvä niin. Säälittävää
."

Tyypillistä ns. fiksun miehen tekstiä, jossa feministiselle diskurssille ominaisesti kaikki syyt käännetään iskemistä yrittävien liian matalatasoisten miesten niskaan. Perheenäitihän saa tietenkin laittaa ykköset päälle ja mennä ravintolaan kohottamaan egoaan miesten iskuyrityksillä. Sillä ei ole mitään väliä, että hän kuluttaa miesten aikaa ja vaivaa lähettämällä väärän signaalin ympäristöön. Mitä ihmettä perheenäidit oikein tekevät ravintoloissa? Jos haluaa iskuyrityksiä, niin laittaa silloin ykköset päälle ja menee ravintolaan ja jos ei halua, niin ei laita eikä mene. Ei laiteta kaikkea aina huono-osaisimpien syyksi.

Oikeastaan naisille ja miehille, jotka haluaisivat vain mennä baariin ilman mitään iskemiseen liittyvää, pitäisi olla omat baarit, jossa iskeminen on ankarasti kiellettyä. Naiset voisivat keikistellä siellä toisilleen ykköset niskassaan. Ai niin, mutta eihän kukaan menisi tuollaiseen baariin. Naiset haluavat kerätä ihailevia katseita ja iskuyrityksiä tasokkailta miehiltä. Valitettavasti baareissa on kuitenkin inhottavia alempitasoisia miehiä, jotka eivät suostu pelaamaan peliä naisten sääntöjen mukaan. Joillakin heistä on käytössään sitkeä iskutaktiikka, joka ei ota vaarin pienistä eikä suurista vinkeistä. Naisista se on väärin, koska heidän oppinsa mukaan heillä on oikeus houkutella miehiä toivottomiin iskuyrityksiin ja heidän oppinsa mukaan alempitasoisten miesten pitäisi ymmärtää olla tekemättä iskuyrityksiä ollenkaan ja jos tekevätkin, niin tekisivät ne sitten naisten hyväksymällä tavalla.

Ehkäpä jokaisella baarissa olijalla pitäisi olla rinnassaan joko vihreä tai punainen lätkä, jotta heistä näkisi, ovatko he iskettävissä vaiko eivätkö. Jos punaisen lätkän omaavaa henkilöä yrittäisi lähestyä, niin lähestyjä heitettäisiin ulos baarista. Silloin peli olisi selvä, eikä miesten tarvitsisi käyttää aikaansa toivottomiin tapauksiin. Tai perustettaisiin sitten se naisten keikistelybaari, jossa he voisivat keikistellä parhaissa vetimissään toisilleen. Ei olisi harmia miehistä. Bisnesideaani saa hyödyntää vapaasti.

Ja samaa puhetta löytyy TuoToista: "Eilen Suvilaivalla sen kahden minuutin aikana, kun Juha oli vessassa, viereen pamahti idiootti. "Hei kaunish nhainen. Shaako thässhä ishtua?" "Suomi on vapaa maa", vastasin. Tiesin, ettei kannata käskeä häipymään, siitä ei seuraa kun typerää inttämistä. Sitäpaitsi, jos tyyppi sanoo minua kauniiksi naiseksi, ei sen jalat kanna enää mihinkään. Tiesin myös, että idiootin perässä seuraavat tässä tapauksessa idiootin idioottikaverit. Niinkuin kävikin. Lobotomiaa vailla koko sakki."

Heli kysyy myöskin: "Miten saan rasittavat känniääliöt kiertämään itseni kaukaa? Pukeutumalla terassille/kapakkaan poliisiksi? Sosiaalitantaksi (miten sellaiseksi pukeudutaan)? Mieheksi (vai onko känniääliöhomojakin)?" Känniääliöistä terasseilla ja kapakoissa välttyy sillä, että ei mene sinne. Ei elämä voi pyöriä vain sen mukaan, että joka paikassa olisi vain sellaisia ihmisiä, joita itse haluaisi siellä olevan. Känniääliöitä on sellaisissa paikoissa, joissa kännätään, joten sellaisiin paikkoihin ei kannata mennä, jos ei pidä känniääliöistä. Ja toisaalta, Suomi on tasa-arvoinen maa, jossa iskuyritysten tekemistä ei ole säädelty henkilön tason eikä eikä iskutaitojen mukaan. Myös huonoilla ja matalatasoisilla ihmisillä on oikeus yrittää iskeä itselleen seuraa ja hyvä niin.

Ei kommentteja: