tiistaina, toukokuuta 20, 2003

Naisen maineen merkitys on puheenaiheena Elleissä. Keskustelun aloittajalla on värikäs menneisyys, jonka hän ei soisi paljastuvan miehelleen, joka on sitä mieltä(omasta rellestelymenneisyydestään huolimatta), että naisen tulisi olla taustaltaan siveä: Tässä kommenttejani keskustelusta poimittuihin lausahduksiin:

"Eihän maineessasi ole mitään vikaa! Jos todella pelkäät miehesi jättävän sinut, jos joku aukaisee suunsa "kyseenalaisesta maineestasi", niin eiköhän koko suhde ole pohjautunut hieman kohtuuttomille vaateille ja arvostuksille."


Kyllä maineessa on vikaa, jos sitä pitää salata mieheltään. Olen lukenut monien naisten toivovan, että heidän miehensä olisi melko pitkä, jotta nainen voisi käyttää korkkareita näyttämättä naurettavalta. Kai siveän taustan vaatimus on vähintään yhtä kohtuullinen kuin miehen pituuden vaatimus?

"Jos naisella/miehellä on itsetunto kohdallaan, niin eivät kai muiden määrittelyt paljon vaa'assa paina?"

Jos runsaasti seksisuhteita harrastaneet naiset tuntuvat miehestä iljettäviltä hutsuilta, niin eipä siinä jää paljoa merkitystä muitten määrittelyille ja itsetunnolle.

"Minulle merkitsee ainostaan se, että itse tiedän kuka olen ja mitä olen tehnyt. Kuka tahansa saa ajatella minusta mitä lystii."

Kuulostaa hienolta, mutta kukaan ihminen ei ole tuollainen. Ja joku ihminen olisi tuollainen, hän olisi niin sietämätön sosiopaatti, että hänet olisi laitettava pikaisesti kaltereiden taa. Ja toisaalta, henkilöllä, jolle muitten mielipiteet eivät merkitse mitään, ei ole tarvetta selitellä mitään.

"Ihmiset, rakkaat, olisko suvaitsevaisuus mitään? :)"

Tarkoitat siis, että miehen pitäisi iloisena suvaita sitä, että hänen vaimonsa on iljettävä hutsu? No, mikä ettei sinä päivänä, kun naiset suvaitsevat, että heidän miehensä on megaläski runkkarinörtti. Pliis, naiset - lisää suvaitsevuutta kehiin.

"Etsin sitä oikeaa, välillä menen sänkyyn, välillä en. Jos joku pitää helppona, I don't give a fuck."

Juu, selitellään vaan lisää, miten sillä ei ole väliä, mikä käsitys miehillä sinusta on. Miksi sitten meikkaat ja laihdutat, jos miesten käsityksillä ei ole väliä?

"Hyviä vastauksia on sulle tullut. Eli olet oma itsesi ja JOS mies jättää sinut menneisyytesi takia ei hän ole sinun arvoinen."

Elikkä jos nainen on iljettävä hutsu - joita mies ei voi sietää - niin mies ei ole naisen arvoinen. Jo on logiikkaa.

"Jos nainen taas yleisesti tunnetaan siitä, että hänellä on ollut tosi useita one night standeja tms. niin sanon kyllä että se on aika paha turn-off monelle miehelle. Kaksinaismoralismia, mutta minkäs teet."

Samalla lailla kaksinaismoralismia kuin se, että naiset haluavat pitkän miehen, vaikka ovat itse lyhyitä. Minkäs teet.



Ei kommentteja: